به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه فایننشال تایمز، کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا در نظر دارد تا از روسای سابق سیا بخواهد تا درباره اقدام این سازمان در از بین بردن مدارک مربوط به شکنجه زندانیان شهادت دهند.
قرار است که از "جرج تنت"(رئیس سیا در سال 2002 که در آن زمان نوارهای مربوط به شکنجه ضبط شد) و"پورتر گاس" (رئیس سیا در سال 2005 یعنی زمانی که این نوارها از بین رفت)، خواسته شود تا درباره این اقدام سیا شهادت دهند.
"پیتر هوکسترا" یکی از جمهوریخواهان ارشد در این کمیته که در حال تحقیق درباره این موضوع است، شب گذشته اعلام کرد که "جان نگروپونته" رئیس سابق اطلاعات ملی و معاون کنونی وزیر امور خارجه آمریکا نیز درباره این رسوایی بازجویی خواهد شد.
"مایکل هایدن" رئیس کنونی سیا هم شب گذشته در پشت درهای بسته در کنگره آمریکا دربرابر سئوالات نمایندگان آمریکایی قرار گرفت.
وی سه شنبه شب هم خاطر نشان کرده بود: ازآنجا که این نوارها در سال 2002 و در دوره "جرج تنت"رئیس وقت سیا ضبط شد و در سال 2005 در دوره "پورتر گاس" رئیس دیگر این سازمان اطلاعاتی از بین رفت؛ نمی تواند به همه سئوالات در این رابطه پاسخ دهد.
روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز روز جمعه گزارش داد: سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در سال 2005 دست کم دو نوار ویدئویی را که مربوط به شکنجه زندانیان بوده، از بین برده است.
این روزنامه با اعلام این مطلب درادامه نوشت : نوارهای از بین رفته مربوط به بازجویی از دو متهم در سال 2002 است که به جرم شرکت در عملیاتهای تروریستی بازداشت شده بودند.
نظر شما