۸ اسفند ۱۴۰۲، ۲۱:۵۵

«با مهر انتخاب کنید»

علی بخشنده کلاریجانی

علی بخشنده کلاریجانی

مازندران - « علی بخشنده کلاریجانی» به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته‌گزینی» پیوست.

  • استان: مازندران
  • حوزه انتخابیه: قائم شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی
  • شعار انتخاباتی: (عدالت با خلق ثروت)

پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

علی بخشنده کلاریجانی یکی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخ‌هایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را می‌خوانید:

  • رزومه:

- بیوگرافی: مهندس علی بخشنده کلاریجانی فرزند رضا متولد ۲۰/ ۱۰/ ۱۳۴۶ روستای لله‌بند، ولوپی، سوادکوه. پدر از بشل و کلاریجان و مادر بشلی. دوران دبستان و راهنمایی، علاوه بر درس به علت ضرورت همواره در امور دامداری سنتی در جنگل‌های کلاک مستقر بودیم.

سوالات کشوری:

* مهم‌ترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟

عقب بودن مجلس در اصلاح قوانین اقتصادی و خلق ثروت و تأمین مالی مانند اصلاح ماده ۵۶ بخشی از مقررات مالی دولت در تأمین منابع مالی برای پروژه‌های عمرانی داری کد پروژه، که می‌بایست با الحاقیه ای نسبت به استفاده از این منایع در تولید و پروژه‌های خلق ثروت استفاده کرد.

*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟

باید حضور افراد متخصص در کمیسیون‌های تخصصی الزامی و تیم‌های نظارتی به‌عنوان همکار در استان‌ها و حوزه‌های انتخابیه شکل گرفته و با پشتوانه قانونی فعالیت شود.

*نمایندگان چرا نباید اسیر تجمل‌گرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟

شفاف سازی در همه امور مالی. همه مدیران میانی و عالی کشور از جمله نمایندگان مجلس حتی هزینه‌های آنها

*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاه‌ها چه تأثیری می‌تواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلی‌گاه این همراهی و همکاری چیست؟
نه تنها همکاری قوا بلکه همکاری تمام حوضه‌های اجرایی در سطوح میانی موجب هم افزایی در خدمت مردم می‌شود. کلیه خدمات متناقض باید حذف شوند. حکومت جزیره‌ای نیست و همه باید در راستای آن باشند، قوانین متناقض باید حذف شوند. همه در حال خدمت. مهم‌ترین مجلس (خویش را اول مداوا کنیم کمال این است و بس)

*مردمی بودن یکی از خصیصه‌های مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه می‌تواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوام‌زدگی و طرح شعارهای غیر واقع‌بینانه اسیر شود؟

در قانون گذاری اشتباهاتی رخ می‌دهد و در انتها مردم ضرر می‌کنند.لذا پاسخگویی باید برای مردم باید توسط مجلس فراهم شود و باید پاسخگوی مردم باشد

* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟

۱- باید حوزه‌های انتخابیه افرادی را مد نظر قرار دهند و رأی دهند که توانایی‌های ملی داشته و همه اصول قانون‌گذاری بلد باشند، ضمناً باید سوابق افراد برسی شده و افرادی که در اقدامات گذشته خود جامع نگر نبودند از دور انتخاب مردم خارج گردد.

سوالات استانی:

* با توجه به ورود سالانه ۶۰ میلیون مسافر به استان، چه برنامه مدون و پایداری برای توسعه گردشگری در مازندران دارید؟

قانونگذار باید برای همه استان‌هایی که علاوه بر جمعیت ثابت، توریست یا هرگونه جمعیت متغیری دارد بودجه جبران کننده خسارت آنها را تأمین کند

* برای توسعه و استانداردسازی راه‌های مواصلاتی استان چه برنامه‌ای دارید؟

تخصص بنده عمران بوده در این خصوص با توجه به توریست پذیر باید کلیه زیرساخت‌ها علاوه بر راه‌های مواصلاتی در استان توسط دولت هزینه جداگانه شود نه توسط شهرداری.

* تغییرکاربری گسترده اراضی در مازندران یکی از معضلات این استان است. بنابر آمار رئیس فراکسیون امنیت غذایی مجلس شورای اسلامی، از ۶۰۰ هزار هکتار اراضی در مازندران، طی سه دهه گذشته ۲۰۰ هزار هکتار زمین تغییر کاربری داده‌اند. برای جلوگیری از این روند فاجعه بار، چه تدابیری باید اندیشیده شود؟

باید تمام زمین‌هایی که دولت یا حوزه‌های مسئول و یا افراد نفوذ فروخته‌اند باید به بیت المال و زمین‌های عمومی برگردد

کد خبر 6039506

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha