۹ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۴۱

«بامهر انتخاب کنید»

ابراهیم برارپور

ابراهیم برارپور

تهران- «ابراهیم برارپور» به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» پیوست.

  • استان: تهران
  • حوزه انتخابیه: تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس
  • شعار: جوان، متخصص، شفاف، سازنده مجلس مستقل

پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

ابراهیم برارپور یکی از داوطلبین نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس است، که در زیر رزومه کوتاهی از وی و پاسخ‌هایش به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را می‌خوانید:

رزومه:

-کارشناس ارشد اقتصاد محیط زیست، فعال حوزه محیط زیست و بانوان

  • سوالات کشوری:

* مهم‌ترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟

وجود قوانین فاقد ساختار اجرایی و عدم توجه به زیرساخت‌ها در منابع انسانی و مدیریت منابع‌

*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟

در گام اول نظارت بر وظایف نمایندگی و عدم دخالت نماینده در امور اجرایی، سپس مطالبه گری از طریق جامعه نخبگانی و تشویق کارکردهای مفید و توبیخ بر فعل و ترک فعل‌های مضر

*نمایندگان چرا نباید اسیر تجمل‌گرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟

تفکر کاخ نشینی آفت مدیران و همه مسئولان است، البته داشتن سرمایه منهای این تفکر از طرق قانونی و مشروع خوب است، برای نظارت بر آن اعلام داشته‌ها و حسابرسی سالانه توسط مراجع ذی صلاح برای اطلاع به نماینده مناسب است و نگذارند در پایان دوره آفت شود

*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاه‌ها چه تأثیری می‌تواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلی‌گاه این همراهی و همکاری چیست؟

به یقین وجود همدلی برای نتیجه بخش نمودن فعالیت‌ها مهم است الحمدالله جامعه و مسئولان در ادبیات گفتمانی ضمن توجه به اصل تفکیک قوا، برای رسیدن موفق به قله می‌توانند همیار بوده و با رفع موانع و توجه به مصالح اسلام و جامعه حرکت کنند نه مصالح ذی نفعان‌

*مسؤولیت پذیری در قبا ل مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟

عدم مسئولیت پذیری نماینده را شرعا از نمایندگی ساقط می‌کند و این امر در اصل با پذیرش امر نمایندگی در تضاد می‌باشد، نماینده مجلس باید مؤمن، امانتدار، شجاع و مطالبه گر باشد

*مردمی بودن یکی از خصیصه‌های مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه می‌تواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوام‌زدگی و طرح شعارهای غیر واقع‌بینانه اسیر شود؟

توجه به مردم و شنونده مشکلات مردم از مهم‌ترین موضوع در امر نمایندگی است تا با صبوری هر چه تمام پیگیر حل آن باشد البته در کنار آن کیاست و خبرگی نماینده باید باشد تا درگیر بازی‌های تدارک دیده نشود.

* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟

الحمدلله در هر استان مجمع نمایندگان وجود دارد و طرح‌های استانی با مطمح نظر هر استان قابل بررسی و انطباق با واقعیت و توجه به منافع در حقوق عامه هست و نیز در طرح‌های ملی و کشوری گزارشات میدانی با استفاده از جامعه نخبگانی در هر بخش از کمیسیون‌های مجلس و مرکز پژوهش‌های مجلس قابل بررسی است. مهم آن است که نماینده مسئولانه برای هر رأی خود تحقیق نموده و فعالانه در مجلس حضور یابد نه در لابی‌ها

  • سوالات استانی:

*استان تهران با کمبود سرانه‌های آموزشی، ورزشی، فضای سبز و… در اکثر مناطق خود به ویژه پردیس مواجه است، برای حل این معضل چه تدابیر عاجلی باید اندیشید؟

با پیگیری و مطالبه گری از نهادها و سازمان‌های متکفل این امر در دولت می‌توان حل مسأله نمود بنده معتقدم کمبود بودجه را می‌توان با مدیریت صحیح و برنامه ریزی جامع جبران نمود متأسفانه در مدیریت بحران، بحران مدیریت داریم‌

*آلودگی هوا و فرسودگی حمل و نقل عمومی یکی از رایج‌ترین معضلات استان تهران است، برای حل این دو مساله چه برنامه‌ای دارید؟

موضوع آلودگی و ترافیک از مسائل پر چالش تهران و کلانشهرها می‌باشد برای این امر لازم است یک نگاه فرآیندی ترسیم گردد نه اینکه به دنبال یک نسخه شفابخش بود، یعنی وضع امروز نتیجه حرکت دفعی نیست و تدریجی به وجود آمده و در ضمن آمیخته با فرهنگ و مدنیت مردم شده لذا باید در مورد آن توجه بیشتر صورت پذیرد

*حاشیه نشی نی و مهاجرت پذیری بالای تهران یکی از مسائلی است، که این استان و به خصوص شهر تهران را همواره با خود درگیر کرده است، این دو معضل چگونه مدیریت می‌شوند؟

اول بواسطه رسانه، دوم با توزیع خدمات کشوری به مراکز استان‌ها، سوم حمایت از مشاغل در همان استان‌های بومی، ایجاد قطب‌های علمی، اقتصادی، فرهنگی و… در استان‌های دارای ظرفیت و پرهیز از تمرکزگرایی.

کد خبر 6039632

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha