- استان: تهران
- حوزه انتخابیه: تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس
- شعار: عدالت، خدمت، پیشرفت، مطالبه گری
پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
داود سالاری یکی از داوطلبین نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس است، که در زیر رزومه کوتاهی از وی و پاسخهایش به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را میخوانید:
رزومه:
- اینجانب داود سالاری متولد شهریور ماه ۱۳۵۶ در تهران هستم. در یکی از محلههای کم برخوردار شهر میدان نامجو به دنیا آمدم. کارشناس روابط عمومی و کارشناسی ارشد مدیریت رسانه از دانشگاه سوره. ۲۲ سال سابقه کار در بانک ملی ایران دارم. فعال حوزه پولی و بانکی.
- سوالات کشوری:
* مهمترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟
عدم پاسخگویی به مردم، ارجحیت منافع خودش به نفع مردم و کشور
*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟
در آئین نامه داخلی دستگاهها و وزارت خانهها جایگاهی برای ناظر مجلس در نظر گرفته شود
*نمایندگان چرا نباید تجملگرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟
در ابتدا و انتهای دوره مجلس داراییها هر نماینده ثبت و ضبط شود تا اگر خدایی نکرده گرفتار رانت و.... شد به عموم مردم انتشار یابد
*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاهها چه تأثیری میتواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلیگاه این همراهی و همکاری چیست؟
عدم اختلاف بین مجلس و سایر دستگاهها به تدوین قوانین درست و اجرای دقیق آن میانجامد
*مسؤولی ت پذیری در قبا ل مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟
باعث عدم اعتماد مردم به مسؤولین میشود به نحوی که در بزنگاههای تاریخی و حساس حمایت مردم را نخواهند داشت
*مردمی بودن یکی از خصیصههای مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه میتواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوامزدگی و طرح شعارهای غیر واقعبینانه اسیر شود؟
بازدید میدانی و ملموس کردن مشکلات مردم بین کارگزاران خود تأثیر بسزایی در این مهم دارد
* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟
در جایی که لازم است قوانینی تصویب شود که اکثریت مردم یعنی بالای ۷۰ درصد از مردم شامل حال آن میشوند در جایگاه مردم قرار گرفته و از دید سایر اقشار جامعه به قوانین و دستور العمل ها بپردازد
- سوالات استانی:
*استان تهران با کمبود سرانههای آموزشی، ورزشی، فضای سبز و… در اکثر مناطق خود به ویژه پردیس مواجه است، برای حل این معضل چه تدابیر عاجلی باید اندیشید؟
جذب سرمایه گذار بخش خصوصی و همچنین جذب سرمایه مورد نیاز برای ساخت فضای آموزشی و ورزشی از بازار سرمایه. واگذاری زمین رایگان و نیم بها به سرمایه گذاران بخش خصوصی
*آلودگی هوا و فرسودگی حمل و نقل عمومی یکی از رایجترین معضلات استان تهران است، برای حل این دو مساله چه برنامهای دارید؟
تدوین دستور العمل جدید برای طرح ترافیک- نوسازی ناوگان عمومی با وامهای کم بهره به بخش خصوصی مورد بعدی روزهایی در هفته رو باید مختص تردد وسایلی همچون دوچرخه کرد با حداقل تردد وسایل نقلیه موتوری تا کم کم این فرهنگ بین مردم جا بیفتند.
*حاشیه نشینی و مهاجرت پذیری بالای تهران یکی از مسائلی است، که این استان و به خصوص شهر تهران را همواره با خود درگیر کرده است، این دو معضل چگونه مدیریت میشوند؟
برای کم شدن معضل مهاجرت پذیری شهرهای اطراف فقط و فقط باید در شهرستانها و سایر استانها مشکل اشتغال حل شود. گرفتن نمایندگی شرکتهای بزرگ در کشورهای همسایه و تحت لیسانس خودشان برای تأسیس کارخانه در شهرها و استانها به غیر از تهران
نظر شما