به گزارش خبرنگار مهر، جلال الدین غنوی امروز در نشست خبری از تولید نخستین نایچه مصنوعی به کمک مهندسی بافت در مرکز تحقیقات نانوتکنولوژی و مهندسی بافت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد.
وی این نایچه مصنوعی را به کمک محققان مرکز آموزشی و درمانی تحقیقاتی دکتر مسیح دانشوری و پژوهشکده سل و بیماریهای ریوی این دانشگاه طراحی و ساخته است.
نایچه مصنوعی برای نخستین بار در دنیا ساخته شده و در حال حاضر مرحله تحقیقات حیوانی آن با موفقیت به پایان رسیده است و به زودی مراحل آزمایشات انسانی آن آغاز می شود.
معاون پژوهشی مرکز تحقیقات نانوتکنولوژی و مهندسی بافت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در خصوص کاربرد این نایچه مصنوعی برای بیمارانی گفت: افرادی که در حادثه ها و تروماها دچار آسیب شده و مجبور به استفاده از لوله تنفسی پلاستیکی شده اند و نای آنها دچار آسیب شده است، جانبازان شیمیایی 8 سال جنگ تحمیلی و افرادی که نای آنها دچار مشکل شده است و راه تنفسی آنها مسدود شده است، افرادی هستند که باید مورد پیوند این نایچه مصنوعی قرار گیرند.
این دستاورد علمی امروز با حضور خبرنگاران، از سوی دکتر علی اکبر ولایتی رئیس پژوهشکده سل و بیماری های ریوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دکتر محمدرضا مسجدی عضو هیات مدیره اتحادیه جهانی سل و بیماری های ریوی تشریح شد.
نظر شما