- استان: مازندران
- حوزه انتخابیه: بهشهر، نکا وگلوگاه
- شعار انتخاباتی: خدمتگزار پاکدست
پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.
عباس فولادی از داوطلبان نمایندگی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که در زیر رزومه کوتاهی از ایشان و پاسخهایشان به سوالات مهر در دو بخش کشوری و استانی را میخوانید:
رزومه:
نماینده ستاد کل نیروهای مسلح در وزارتخانهها و مدیر مشمولین نیروهای مسلح
سوالات کشوری:
* مهمترین آسیب کارکردی مجلس شورای اسلامی از نگاه شما چیست؟
نقش نظارتی مجلس.
*مجلس برای تقویت نقش نظارتی و تقنینی خود باید دست به چه اقداماتی بزند؟
شفافیت آرا داشته و با شفافیت و شجاعت و صداقت اقدام کند.
*نمایندگان چرا نباید اسیر تجملگرایی شوند و برای پرهیز از این آسیب، چه اقداماتی ضرورت دارد؟
تجمل گرایی موجب میشود از درد و رنج و فقر افراد ضعیف فاصله بگیریم و لذا حقوق و مزایا و امکانات رفاهی نباید بیش از حد معمول برای نماینده باشد چرا که مانع دردشناسی و فقرشناسی جامعه میشود.
*همکاری و همراهی میان مجلس و سایر قوا و دستگاهها چه تأثیری میتواند بر پیشرفت کشور داشته باشد؟ به نظر شما مهمترین تجلیگاه این همراهی و همکاری چیست؟
اقتدار و قدرت نظام را افزایش داده و ایران و ایرانی را در جهان به ابهت و بزرگی میرساند.
* مسؤولیت پذیری در قبال مردم موضوعی است که نمایندگان باید همواره به آن توجه داشته باشند. اگر نمایندگان از این مهم غافل شوند، چه پیامدهای منفی ایجاد خواهد شد؟
موجب افزایش موج ناامیدی در جامعه شده و اعتماد بین مردم و مسؤولان از بین خواهد رفت.
*مردمی بودن یکی از خصیصههای مهم هر نماینده باید باشد. یک نماینده چگونه میتواند این خصیصه را تحقق بخشد بدون آنکه در ورطه عوامزدگی و طرح شعارهای غیر واقعبینانه اسیر شود؟
تلاش برای شناسایی مشکلات مردم و رفع معضلات و ارائه راحل مناسب میتواند گره گشا باشد.
* طبق قانون اساسی یک نماینده در قبال همه مردم ایران مسؤولیت دارد. برای تحقق این اصل مهم و جلوگیری از بخشی زدگی، باید چه مواردی مد نظر قرار گیرد؟
باید با دوری از حزبی و جناحی دیدن، فراجناحی عمل کرد و با نگاه ملی و عقلایی در این بخش گام برداشت.
سوالات استانی:
* با توجه به ورود سالانه ۶۰ میلیون مسافر به استان، چه برنامه مدون و پایداری برای توسعه گردشگری در مازندران دارید؟
توجه به گردشگری کشاورزی، ساخت هتلها و متل ها و افزایش ماندگاری مسافران و گردشگران در مازندران و توجه به سرمایه گذاری در این بخش و حمایت از سرمایه گذاران.
* برای توسعه و استانداردسازی راههای مواصلاتی استان چه برنامهای دارید؟
بهره گیری از توان بخش خصوصی و بهره مندی از توان مهندسان بومی و توسعه زیرساختهای جادهای.
* تغییرکاربری گسترده اراضی در مازندران یکی از معضلات این استان است. بنابر آمار رئیس فراکسیون امنیت غذایی مجلس شورای اسلامی، از ۶۰۰ هزار هکتار اراضی در مازندران، طی سه دهه گذشته ۲۰۰ هزار هکتار زمین تغییر کاربری دادهاند. برای جلوگیری از این روند فاجعه بار، چه تدابیری باید اندیشیده شود؟
این موضوع قصه پرغصه ای برای مردم و گردشگران است و باید با کار کارشناسی و استفاده مناسب از زمینهای حاصلخیز و کشت محصولات سودآور متناسب با محیط، مانع تغییر کاربری شده تا اقلیم مازندران دچار تغییرات و نابودی نشود.
نظر شما