پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۳ آذر ۱۳۸۶، ۱۷:۱۸

/هفته هفدهم جام خلیج فارس/

استقلال باز هم باخت/ ششمین شکست برای آبی پوشان

استقلال باز هم باخت/ ششمین شکست برای آبی پوشان

تیم فوتبال استقلال در هفدهمین هفته رقابتهای فوتبال لیگ برتر، ششمین شکست این فصل خود و دومین شکست با فیروز کریمی را رقم زد.

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه دیدارهای هفته هفدهم رقابتهای فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور عصر امروز دو تیم استقلال و صنعت نفت آبادان در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف هم رفتند که در پایان تیم فوتبال صنعت نفت موفق شد با نتیجه 3 بر2 میزبان خود را شکست دهد.

در این دیدار ابتدا استقلال در دقیقه 10 توسط فرهاد مجیدی به گل اول دست یافت اما در دقیقه 38 پیمنتا بازیکن برزیلی صنعت نفت این دیدار را به تساوی کشاند تا نیمه اول با همین نتیجه به پایان برسد.

در شروع نیمه دوم استقلال با اندیشه تغییر نتیجه وارد زمین شد اما این تیم صنعت نفت بود که از اشتباهات بازیکنان استقلال نهایت استفاده را برد و دو بار دیگر دروازه این تیم را بازکرد. هر دو گل صنعت نفت در نیمه دوم را سعید حلافی در دقایق 54 و 65 روی اشتباهات مهدی امیر آبادی و علیرضا منصوریان به ثمر رساند.

استقلال که نمی خواست برابر تماشاگران خود در ورزشگاه آزادی شکست بخورد با سه تعویض چهره هجومی به خود گرفت و موفق شد در دقیقه 86 توسط امید روانخواه یکی از گل ها را جبران کند اما در پایان تن به شکست داد. محسن یوسفی هافبک استقلال در دقیقه 79 این بازی به دنبال حرکات ناشایست با کارت قرمز داور اخراج شد.

این ششمین شکست استقلال در فصل جاری و دومین شکست این تیم در زمان حضور فیروز کریمی است. استقلال با 23 امتیاز در رده هفتم جدول رده بندی قرار دارد.

کد خبر 604415

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha