به گزارش خبرنگار مهر، سردار احمد برسلانی جانشین فرمانده سپاه کربلا بعدازظهر یکشنبه در آئین تجهیز ۲۶ خانه ورزش روستایی مازندران، ضمن تقدیر از حماسه آفرینی مردم در انتخابات گفت: با همکاری سپاه کربلا و ورزش و جوانان، آئین کمک به تجهیز ۲۶ خانه ورزش روستایی مازندران در قالب رزمایش جهادگران فاطمی برگزار شد.
علی رجبی مدیرکل ورزش و جوانان مازندران نیز در حاشیه ارسال تجهیزات به خانه ورزش روستایی گفت: در راستای سیاستهای دولت مردمی سیزدهم و با همکاری سپاه کربلا طرح تجهیز خانههای ورزش روستایی شامل تشک تاتامی، میز تنیس روی میز و فوتبال رو میز برای ۲۶ روستا تهیه و ارسال شد.
وی بیان داشت؛ با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته برای توجه به ورزش مناطق دوردست و کمتر توسعه یافته، امسال ۱۵ سالن ورزشی را در روستاها تکمیل و به بهره برداری رساندیم و امیدواریم در صورت تأمین اعتبارات، برای روستاهای دیگر نیز تجهیزات فراهم و ارسال نمائیم.
اسماعیل پهلوان معاون ورزش همگانی نیز در این مراسم گفت: در راستای سند تحول دولت مردمی مبنی بر مردمی سازی، ارزان سازی، آزاد سازی و عدالت محوری، اداره کل ورزش و جوانان استان با همکاری سازمان بسیج ورزشکاران استان اقدام به کمک به تجهیز و راه اندازی ۲۶ خانه ورزش روستا کرد.
نظر شما