۱۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۰:۲۹

مهر گزارش می دهد؛

لزوم نظارت بر بازارهای نوروزی/ گوشت و مرغ کانال شکنی کردند

لزوم نظارت بر بازارهای نوروزی/ گوشت و مرغ کانال شکنی کردند

ساری- شمارش معکوس برای رسیدن بهار آغاز شد از این رو برنامه ریزی برای تنظیم بازار در روزهای پایانی سال مطالبه جدی مردم مازندران است.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: صدای پای بهار به گوش می‌رسد و بازار نوروزی مازندران روبه رونق است. گذر از روز بازارهای مازندران در ساعات مختلف روز حال و هوای خاصی دارد. عطر بهار زودتر از جاهای دیگر در این بازارها مشام می‌رسد.

اسفند، ماهِ ماهی سفید است، حال و روز صیادان امسال بهتر از سال‌های قبل بوده است و تورهای ماهی هم سنگین‌تر شده بود. در گذر از روز بازارهای
شهرهای مختلف مازندران فروشندگان ماهی به صورت سیار و یا جلوی مغازه‌هایشان سینی‌هایی از ماهی‌های مختلف عرضه می‌کنند. نرخ ماهی‌ها از ۱۵۰ هزار تومان گرفته تا ۵۰۰ هزار تومان در نوسان است.

بیشترین گونه ماهی این روزها و در فصل «ماهی چرم» بیشتر از نوع سفید است و قیمت آن به کیلویی بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان می‌رسد.

بازار میوه و پرتقال هم جنب جوش خاصی دارد، هرچند قیمت در روی باغ کیلویی ۵ تا ۷ هزار تومان است اما حسابی برخی مغازه داران روی قیمت‌ها کشیده‌اند و پرتقال تامسون تا کیلویی ۴۰ هزار تومان هم به فروش می‌رسد.

گوشت کانال ۶۰۰ هزار تومانی را شکست!

گوشت که این روزها کانال ۶۰۰ هزار تومانی را هم شکست و بسیاری از خانواده‌ها تاکنون طعمش را نچشیدند. قیمت مرغ هم بین ۸۶ تا ۱۰۰ هزار تومان در نوسان است و هیچ گاه مرغ به مصوبات تنظیم بازاری پایبند نبوده است.

در آستانه نوروز بسیاری از خانوارهای مازندرانی نظارت بر بازار را برای پیشگیری و جلوگیری از تخلفات امری مهم و ضروری می‌دانند.

لزوم نظارت بر بازارهای نوروزی/ گوشت و مرغ کانال شکنی کردند

علیزاده یک شهروند ساروی با بیان اینکه قیت‌ها هر روز نوسان دارد و گران می‌شود، ضعف نظارت را از جمله دلایل گران فروشی بیان کرد و گفت: به عنوان نمونه قیمت گوشت در قصابی‌های مختلف و یا قیمت مرغ هر روز متفاوت بوده و دست خیلی‌ها از آن کوتاه شده است.

شهروند دیگری نیز با بیان این که بسیاری از عرضه کنندگان کالاها دلیل گرانی را نوسانات قیمت ارز بیان می‌کنند، گفت این در حالی است که تولید بسیاری از این اقلام ربطی به ارز و نوسانات آن ندارد.

وی خواهان گسترش نمایشگاه‌ها و بازارچه‌های نوروزی برای تنظیم و کنترل قیمت‌ها در آستانه سال جدید شد.

در حالی که شهروندان از وضعیت نامناسب قیمت‌ها و گرانی گلایه دارند، متولیان تنظیم بازار نیز در آستانه نوروز نظارت بر بازار را تقویت کرده‌اند.

توزیع ۳ تن گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در سوادکوه

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه گفت: ۳ تن گوشت قرمز منجمد با قیمت تنظیم بازار در شهرستان سوادکوه در حال توزیع است.

محمدعلی سلیمانی در گفت وگو با خبرنگار مهر بیان کرد: تأمین اقلام و کالاهای اساسی مردم از اولویت‌های اساسی شهرستان است و در این مسیر از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کنیم.

تأمین اقلام و کالاهای اساسی مردم از اولویت‌های اساسی شهرستان است و در این مسیر از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کنیم

وی با اشاره به توزیع ۳ تن گوشت قرمز در فروشگاه‌های مختلف شهرستان سوادکوه، گفت: توزیع این گوشت‌های طرح تنظیم بازار از امروز در شهرستان آغاز شده و با قیمت مصوب ۲۲۰ هزار تومان تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز هفته جاری در مازندران کلید می‌خورد و در راستای این طرح، مراکز عمده نگهداری کالاها و شرکت‌های پخش و غیره زیر تیغ و رصد ناظران قرار می‌گیرد.

نادعلی کهنسال مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مازندران از آغاز طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۳ از چهارشنبه هفته جاری خبر داد و گفت: این طرح نظارتی از روز چهارشنبه ۱۶ اسفند ماه سال جاری شروع و تا تاریخ ۲۴ فروردین سال ۱۴۰۳ ادامه خواهد یافت.

لزوم نظارت بر بازارهای نوروزی/ گوشت و مرغ کانال شکنی کردند

وی در گفت وگو با خبرنگار مهر افزود: در جهت اجرای هرچه بهتر این طرح، جلسات مختلف هماهنگی با تعزیرات حکومتی، جهاد کشاورزی، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی، بسیج اصناف، اتاق اصناف، غله و خدمات بازرگانی و … برگزار شده است.

طرح نظارت نوروزی اجرا می‌شود

وی اظهار کرد: یکی از اولویت‌های اصلی این طرح نظارت بر مراکز عمده نگهداری کالا شامل سردخانه‌ها، بنادر، انبارها، میادین میوه و تره بار جهت تأمین و توزیع کالاهای اساسی از قبیل خرما، شکر، مرغ، گوشت قرمز، میوه و تره بار با هماهنگی جهاد کشاورزی خواهد بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مازندران با اعلام اینکه نظارت بر شرکت‌های پخش و عمده فروشان از دیگر اهداف این طرح است از تشدید نظارت بر واحدهای صنفی عرضه کننده مورد نیاز عموم مردم (البسه، کیف و کفش، آجیل، میوه و تره بار و شیرینی و …) در زمان اجرای این طرح خبر داد.

کهنسال اشاره کرد: واحدهای اقامتی، پذیرایی، گردشگری، حمل و نقل کالا مورد رصد بازرسان قرار خواهد گرفت.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مازندران در پایان از عموم شهروندان مازندرانی تقاضا کرد در صورت مشاهده هر گونه گرانفروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور، گرانفروشی، تقلب و … مراتب را به تلفن ۱۲۴ گزارش کنند.

گرانی اقلام و اجناس از مهمترین مشکلات و چالش‌های فراروی مناطق گردشگرپذیری نظیر مازندران به شمار می‌رود و مردم و خانواده‌ها انتظار دارند تا متولیان امر با اتخاذ تدابیر مناسب، نسبت به مدیریت و تنظیم بازار در آستانه نوروز گام بردارند.

کد خبر 6046519

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha