پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ آذر ۱۳۸۶، ۱۳:۴۳

مارک تواین با سیمایی جدید آمد

مارک تواین با سیمایی جدید آمد

زندگی مارک تواین نویسنده داستان مشهور "ماجراهای هاکلبری فین" به قلم "فورست جی رابینسون "منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آمازون، فورست رابینسون - استاد دانشگاه کالیفرنیا - پس از 25 سال تحقیق در مورد زندگی و آثار مارک تواین، یافته های خود را در کتابی با نام "نویسنده - گربه؛ زندگی کلمنس در داستان" منتشر کرد.

رابینسون در این کتاب به جای اینکه تواین را مطابق معمول نویسنده ای طنزپرداز بداند، با تحلیلهایی روان شناختی او را نویسنده ای اخلاق گرا معرفی کرده و از طریق ارجاع به آثار تواین، وی را فردی دلسوز و اخلاقی دانسته که به ارزشهای اجتماعی و انسانی بسیار پایبند بوده است.

جیسون در مقدمه کتاب می نویسد: این کتاب در مورد مردی است که پایمال کردن اصول اخلاقی و ارزشهای انسانی او را سخت آشفته می کرد. این امر در آثار او - به خصوص از منظر حمایت از سیاه پوستان - کاملا مشهود است. وی از دوران کودکی در فرهنگی برده داری پرورش یافته و برخورد ناروا را با برده ها کاملا حس کرده بود. او این امر را گناهی بزرگ می دانست.

"نویسنده - گربه؛ زندگی کلمنس در داستان" در 272 صفحه از سوی انتشارات دانشگاه فوردهام منتشر شده است.

کد خبر 604860

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha