پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ اسفند ۱۴۰۲، ۱۱:۵۷

فرماندار نهاوند:

مشارکت در انتخابات یک افتخار برای ملت بود

مشارکت در انتخابات یک افتخار برای ملت بود

همدان-فرماندار نهاوند گفت: نگرش واقعی و روشن مردم در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به عملکرد افراد بود و نتیجه آن هم قطعاً به سود مردم خواهد بود، چون بر آمده از رای آنان است.

به گزارش خبرنگار مهر، ضرغام احمدوند صبح پنجشنبه در هشتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان نهاوند ضمن قدردانی از حماسه ماندگار و پرشور مردم در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در شهرستان نهاوند اظهار کرد: بابت حضور و مشارکت بالای مردم نهاوند در مراسم ۲۲ بهمن ماه و انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در ۱۱ اسفند ماه که نشان از اتحاد و همدلی مردم در شهرستان بود خدا را سپاسگزار هستیم.

وی اضافه کرد: دشمنان نظام و انقلاب اسلامی مشارکت و حضور کمرنگ مردم را تبلیغ می‌کردند، اما مردم مثل همیشه با مشارکت خود، نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب کردند.

فرماندار نهاوند تصریح کرد: خوشبختانه چهار محور اصلی فرمایشات مقام معظم رهبری در کشور و شهرستان تحقق پیدا کرد، در بحث امنیت از اعضای شورای تأمین و نیروهای انتظامی و نظامی کمال تقدیر و تشکر را داریم.

وی گفت: در بحث سلامت انتخابات و خرید و فروش رأی خوشبختانه تخلفات قابل ملاحظه‌ای در سطح شهر دیده نشد و سلامت انتخاباتی یعنی همان چیزی که در صندوق‌های رأی مشاهده کردیم.

احمدوند تاکید کرد: این دوره از انتخابات شاهد این بودیم که مردم عملکرد افراد را پسندیدند و از آن حمایت کردند، نگرش واقعی و روشن مردم در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به عملکرد افراد بود و نتیجه آن هم قطعاً به سود مردم خواهد بود، چون بر آمده از رأی آنان است.

وی در خصوص مباحث مطرح شده در شورای فرهنگ عمومی اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که در شورای فرهنگ عمومی وجود دارد تکرار مباحثی است که در این شورا مطرح می‌شود و می‌بایست قبل از آن در کمیته‌های تخصصی مطرح و سپس برای تعیین تکلیف در صحن شورای فرهنگ مطرح شود.

فرماندار نهاوند گفت: مدیران ادارات از ظرفیت رسانه‌های رسمی در شهرستان برای اطلاع رسانی عملکرد خود استفاده کنند، چراکه خوشبختانه رسانه‌های نهاوند از فعال‌ترین رسانه‌های استان هستند و تلاش‌ها و زحمات آنان در همه عرصه‌ها به خصوص انتخابات در ایجاد مشارکت، قابل تقدیر است.

وی افزود: قدردان حضور پر برکت مردم عزیز و ولایتمدار شهرستان نهاوند در عرصه‌های دفاع از نظام و انقلاب اسلامی به ویژه مشارکت بالا در انتخابات اخیر هستیم.

کد خبر 6048790

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha