۲۰ اسفند ۱۴۰۲، ۲۳:۴۰

دبیر شورای هماهنگی مواد مخدر گلستان:

روش مردمی سازی در حوزه مواد مخدر باید اجرا شود

 روش مردمی سازی در حوزه مواد مخدر باید اجرا شود

گرگان-دبیر شورای هماهنگی موادمخدرگلستان بابیان اینکه درحوزه مواد مخدربایدروش مردمی سازی رادرجامعه اجرا کنیم،گفت:اگر در حوزه موادمخدررویه اقدام رامردمی نکنیم آسیب های زیادی راشاهدخواهیم بود.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی طالبی، عصر یکشنبه در همایش طلایه داران نهضت تبلیغ به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان اظهار کرد: در بحث مبارزه با مواد مخدر تا کنون اقدامات خوبی توسط نظام اسلامی ایران صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه ۱۲ هزار جانباز و ۴ هزار شهید در حوزه مواد مخدر تقدیم انقلاب شد، افزود: از این تعداد ۸۳ شهید متعلق به استان گلستان است.

دبیر شورای هماهنگی مواد مخدر گلستان با بیان اینکه کشور ایران پیشگام در حوزه مواد مخدر است، گفت: از زمانی که ناتو به منطقه ورود پیدا کرد نگرانی ما شروع شد. در سال ۸۰ گروه طالبان بحث تولید مواد مخدر را ممنوع اعلام کردند و در آن مقطع میزان تولید افغانستان در هفت هزار هکتار ۱۸۵ تن بود.

وی یادآور شد: بعد از مساله ۱۱ سپتامبر ناتو به بهانه مبارزه با تروریست و مواد مخدر وارد کشور افغانستان شد و در سال ۱۴۰۱ بعد از ۲۰ سال خروج پیدا کرد که میزان تولید مواد مخدر در این کشور ۵۰ برابر شد.

طالبی اظهار کرد: ما در کنار کشور افغانستان که ۹۵ درصد مواد مخدر دنیا را تولید می‌کند قرار گرفته‌ایم و این تأثیری در کشورهای منطقه و ایران گذاشته است.

وی افزود: اگر بخواهیم به موضوع مواد مخدر بپردازیم و برای از بین بردن آن برنامه داشته باشیم می‌توان گفت بیش از ۶۰ درصد آسیب‌های اجتماعی جامعه مدیریت می‌شود.

دبیر شورای هماهنگی مواد مخدر گلستان گفت: طبق آمارهای اعلام شده ۵۸ درصد معتادان کمتر از ۳۴ سال سن دارند و ۸۷.۲ درصد آنها شاغل بودند که به خاطر اعتیاد شغل خود را از دست داده‌اند و ۵۴ درصد آنها متأهل بودند.

وی افزود: دشمن معتقد است در نظام‌های اعتقادی بهترین راه برای ضربه زدن باید بنیان‌های خانواده را مورد هدف قرار دهیم که رواج اعتیاد در جامعه بهترین راه برای این موضوع است.

طالبی با اشاره به اینکه با ورود مواد صنعتی چون گل و شیشه نگرانی ما بیشتر شده است، اظهار کرد: اگر امروز قیمت تریاک رشد کرد هروئین و موادهای روان گردان نه تنها افزایش قیمت نداشته است بلکه افت قیمت هم داشته است.

وی با بیان اینکه در گذشته سن شیوع اعتیاد ۲۲ بود اما اکنون در حوزه گل که ساخته و پرداخته اسرائیل است سن اعتیاد به ۱۵ سال رسیده است، افزود: ۱۴.۷ درصد کسانی که در کشور گل مصرف می‌کنند دانشجو، ۳.۷ درصد دانش آموز، ۵۱.۹ درصد بین ۱۵ تا ۲۹ سال سن دارند و این مساله وظیفه ما را بیشتر می‌کند که در حوزه مواد مخدر به صورت جدی تر ورود پیدا کنیم.

دبیر شورای هماهنگی مواد مخدر گلستان گفت: ما در استان با تمام اتفاق‌های مثبتی که رخ داده است دو حلقه مفقوده داریم که یکی از آنها خانواده و دیگری مردمی سازی مبارزه با مواد مخدر است.

وی یادآور شد: خانواده باید به رسالت خود برگردد. گفتمان محوری، حضور جمعی در مساجد و تکایا باید دوباره احیا شود.

طالبی با بیان اینکه در حوزه مواد مخدر باید روش مردمی سازی را در جامعه پیاده کنیم، اظهار کرد: اگر در حوزه مواد مخدر رویه اقدام را مردمی نکنیم موفق نخواهیم شد باید مانند زمان کرونا اطلاعات را در اختیار هم قرار دهیم و به یکدیگر آموزش دهیم.

کد خبر 6051811

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha