۲۲ اسفند ۱۴۰۲، ۱۲:۲۱

رییس آموزش و پرورش استثنایی کردستان:

مدیران موفق باید دانش و مهارت خود را تقویت کنند

مدیران موفق باید دانش و مهارت خود را تقویت کنند

سنندج_رییس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان گفت: مدیران موفق باید دانش و مهارت خود را مرتب به روزرسانی و تقویت کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، طالب محمدی پیش از ظهر سه شنبه در کارگاه آموزشی کوچینگ؛ از مدیریت تا رهبری اظهار کرد: مدیریت فی نفسه جذاب، منزلت‌آفرین، دوست داشتنی و تلاش برانگیز است و هر کسی احتمال دارد در مسیر زندگی خود در مقام مدیریت قرار گیرد.

وی با بیان اینکه مدیریت یک علم است و قابل آموزش، اکتساب و یادگیری است، افزود: برای اینکه مدیری خوب و موفق باشید باید دانش و مهارت‌های خود را به طور مرتب تقویت کنید.

وی عنوان کرد: فلسفه وجودی هر سازمان قاعدتاً رسیدن به هدف است و اهداف سازمانی مادامی که فعالیت‌های مفید انجام نگیرد محقق نمی‌شود و فعالیت‌های مفید زمانی انجام می‌پذیرد که سازمان در راستای رشد و توسعه باشد که آن هم توسط نیروی کارآمد و حرفه‌ایی حاصل می‌شود که از آموزش مداوم بهره‌مند باشد.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان با اشاره به اینکه امروزه سازمان‌هایی پیشرو محسوب می‌شوند که به امر توسعه و آموزش نیروی انسانی تأکید و اهتمام دارند، گفت: هدف از آموزش نیروی انسانی افزایش کارایی نیروی انسانی از طریق پر کردن شکاف بین سازمان و کارکنان است.

آموزش و پرورش استثنایی تخصصی‌ترین و علمی ترین بخش تعلیم و تربیت

محمدی آموزش و پرورش استثنایی را متولی آموزش دانش‌آموزان با نیازهای ویژه عنوان کرد و افزود: آموزش و پرورش استثنایی تخصصی‌ترین و علمی ترین بخش آموزش و پرورش است که فعالیت در آن سواد تخصصی ومهارت‌های خاصی را می‌طلبد.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان با بیان اینکه قانون تشکیل سازمان آموزش و پرورش استثنایی به سال ۱۳۶۹ برمی‌گردد، اظهار کرد: آموزش و پرورش استثنایی علاوه بر ارائه خدمات آموزشی، پرورشی، تربیتی، حمایتی و توانبخشی به دانش آموزان با نیازهای ویژه در جهت پیشگیری از بروز ناتوانی‌های این طیف هم خدماتی ویژه تلاش می‌کند.

محمدی با اشاره به فعالیت ۵۴۰ نفر از عوامل اجرایی و آموزشی در مدارس با نیازهای ویژه استان گفت: ۷۷ مدرسه مستقل و ضمیمه استثنایی به حدود یک هزار و ۵۰۰ دانش آموز با نیاز ویژه خدمات آموزشی، پرورشی، حمایتی و توانبخشی ارائه می‌کنند.

۵۸۹ دانش آموز تحت آموزش تلفیقی فراگیر هستند

وی افزود: ۵۸۹ دانش آموز تحت آموزشی تلفیقی فراگیر (با بهره هوشی عادی) نیز در مدارس عادی و با بهره مندی از خدمات آموزشی، پرورشی، توانبخشی و حمایتی آموزش و پرورش استثنایی استان تحصیل می‌کنند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان در ادامه گفت: ۲۰ مدیر مستقل، ۲۲ مدیر آموزگار و ۲ مدیر کلاس ضمیمه استثنایی همراه با ۲۰ مدیر مراکز جامع سنجش، آموزش، توانبخشی و مداخله بهنگام رشدی و تربیتی در آموزش و پرورش استثنایی استان فعالیت دارند.

وی تصریح کرد: آموزش و پرورش استثنایی مسئولیت توانبخشی تعلیم و تربیت کودکان و دانش آموزان استثنایی استان در ۱۰ طیف کم توان ذهنی، آسیب دیده بینایی، آسیب دیده شنوایی، اختلال جسمی حرکتی، اختلال هیجانی رفتاری، مشکلات ویژه یادگیری، چند معلولیتی، اختلال توجه (بیش فعالی)، آسیب گفتار و زبان و اتیسم را برعهده دارد.

کارگاه آموزشی مدیران آموزشی در نقش کوچ با رویکرد افزایش توانمندی‌های فردی و سازمانی ویژه مدیران آموزش و پرورش استثنایی استان برگزار شد.

کد خبر 6053197

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha