پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ اسفند ۱۴۰۲، ۱۷:۰۵

از ابتدای سال انجام شده است؛

اشتغال بیش از ۳ هزار نفر توسط کمیته امداد قزوین

 اشتغال بیش از ۳ هزار نفر توسط کمیته امداد قزوین

قزوین- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین گفت: کمیته امداد امام خمینی (ره) سومین دستگاه فعال تحقق اشتغال در استان است و ۳ هزار و ۱۳۲ شغل را در سامانه رصد ملی اشتغال ثبت کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس کاظمی در حاشیه وبینار جشن ملی خودکفایی کمیته امداد، تصریح کرد: رویکرد کمیته امداد امام خمینی (ره) در حوزه خودکفایی و اشتغالزایی رویکردی دقیق، عالانه و هوشمندانه است، این امر که رویکرد کمیته امداد از تأمین مایحتاج روزمره به مرحله کارآفرینی رسیده قابل تقدیر است.

وی افزود: آثار و برکات فعالیت کمیته امداد در حوزه کارآفرینی مشهود است، در حال حاضر کمیته امداد امام خمینی (ره) سومین دستگاه فعال تحقق اشتغال در استان است و ۳ هزار و ۱۳۲ شغل را در سامانه رصد ملی اشتغال ثبت کرده که قابل توجه است.

معاون استاندار قزوین با اشاره به درخواست کمیته امداد از شبکه بانکی، اظهار کرد: شبکه بانکی استان قزوین در حوزه تسهیلات تکیلفی ازدواج و فرزندآوری رتبه خوبی دارند، در حوزه تسهیلات بانکی کمیته امداد درخواست داریم میزان باقی مانده از تعهدات را نیز در صورت امکان در روزهای پایانی سال یا حداکثر تا پایان فروردین ماه پرداخت کنند.

وی بیان کرد: عملکرد حوزه اشتغال کمیته امداد رضایت بخش است اما باید تلاش بیشتری صورت بگیرد تا مشکلات موجود حل شود، مدیران ارشد استان نیز حمایت لازم را انجام می‌دهند؛ روند اشتغال در استان مثبت است و تلاش داریم با قدرت این مسیر را ادامه دهیم؛ مدیران در سطح استان این اهتمام را دارند تا سال آینده سال شکوفاتری نسبت به سال جاری باشد.

کد خبر 6053598

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha