به گزارش خبرگزاری مهر، حسینعلی امیری معاون رئیس قوه قضائیه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در مراسم نهایی برگزاری مناقصه عمومی دو مرحله ای طرح جامع مکانیزاسیون اداره کل امور اسناد و سردفتران سازمان ثبت اسناد، با تاکید بر تقویت اعتماد عمومی و اعتقاد به مردم به عنوان سرمایه ای مهم برای هر سازمان افزود: در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، پروژه های مکانیزاسیون و عرصه های مالی به صورت شفاف و روشن و با لحاظ مسائل قانونی، از طریق برگزاری مناقصه و مزایده پیگیری می شود تا ضمن جلوگیری از اتهامات احتمالی به دست اندرکاران و اجرای موثر پروژه ها، شرایط برابر و عدالت نیز برقرار شود.
در این مراسم که معاون برنامه ریزی و توسعه فناوری اطلاعات، معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی و مدیران کل امور اسناد و سردفتران، توسعه فناوری اطلاعات و ذی حساب و امور مالی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور نیزحضور داشتند، قیمت های پیشنهادی 11 شرکت برای حاضرین و مدعوین قرائت شد و با لحاظ شرایط فنی و قانونی مناقصه، شرکت مهندسی داده پردازی شیب شکن با قیمت 548 میلیون ریال به عنوان تنها برنده این مناقصه شناخته شد.
براساس این گزارش ، یک کمیته فنی و بازرگانی با پنج فاکتور ارزیابی مشتریان قبلی و حسن شهرت، استانداردها، نظام کیفیت و نحوه تضمین محصولات و گارانتی، توان تهیه نرم افزار و تجربیات و سوابق، کار بررسی صلاحیت فنی شرکت ها را در این مناقصه برعهده داشت.
شایان ذکر است روند بازسازی ساختار و نیروی انسانی، مکانیزاسیون واحدهای ثبتی و حرکت به سوی ثبت نوین، در آغاز ریاست حسینعلی امیری در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با جدیت دنبال شده و مناقصه اخیر نیز در این راستا صورت گرفته است.
نظر شما