پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ فروردین ۱۴۰۳، ۷:۱۱

یوسفی عنوان کرد؛

شرایط ورود دارو به فهرست دارویی کشور

شرایط ورود دارو به فهرست دارویی کشور

دبیر کارگروه بررسی و تدوین فهرست دارویی سازمان غذا و دارو، داران بودن تاییدیه معتبر بین المللی، مزیت درمانی و هزینه اثربخشی را، شروط ورود دارو به فهرست دارویی کشور اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نازیلا یوسفی، با اشاره به استفاده‌ی حداکثری از نظرات تخصصی و کارشناسی در فرایند ورود داروها به فهرست دارویی کشور، گفت: هم افزایی متخصصین برای معرفی ملکول‌های جدید مناسب به بازار دارویی کشور در سال ۱۴۰۲ با برگزاری ۱۷ کمیته بالینی با حضور پزشکان، متخصصین و اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها در زمینه‌های مختلف از جمله گوارش، اورولوژی، نفرولوژی، عفونی، درد، مراقبت‌های ویژه، زنان و زایمان، پوست، روماتولوژی، هماتولوژی و آنکولوژی، ریه، غدد، مغز و اعصاب انجام شد.

وی همچنین از برگزاری ۱۷ کمیته اقتصاد دارو با متخصصین و اعضای هیأت علمی اقتصاد و مدیریت دارو خبر داد و افزود: با بررسی دقیق ابعاد مختلف داروهای پیشنهادی به دبیرخانه کارگروه بررسی و تدوین، داروهایی وارد فهرست دارویی کشور شدند که علاوه بر داشتن تاییدیه های معتبر بین المللی، دارای مزیت درمانی در نظام سلامت ایران بوده و با قیمتی هزینه اثربخش به نظام دارویی کشور پیشنهاد شده باشند.

کد خبر 6061140

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha