آرش بهاروند احمدی در گفت وگو با خبرنگار مهر گفت: ضمن تأیید هشدار هواشناسی سطح زرد و نارنجی، فردا دوشنبه با گذر موج تندری از منطقه و استان البرز وزش بادهای شدید و گرد و خاک، رگبار و رعد و برق، پارهای نقاط تگرگ و در ارتفاعات رگبار برف و باران مورد انتظار است.
مدیرکل هواشناسی استان البرز با اشاره به اینکه امروز یکشنبه آسمان صاف تا قسمتی ابری و عصر و شب ابری همراه با وزش باد است، مطرح کرد: فردا دوشنبه آسمان ابری همراه با رگبار و رعد و برق، تگرگ، وزش باد شدید و در ارتفاعات رگبار برف و باران است.
وی بیان کرد: برای روز سه شنبه آسمانی صاف تا قسمتی ابری همراه با مه رقیق در صبح و وزش باد در عصر، برای چهارشنبه آسمانی قسمتی تا ابری همراه با رگبار و رعد و برق در بعضی ساعات و وزش باد نسبتاً شدید پیش بینی میشود.
نظر شما