محمد حمیدی در گفتوگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه علل و عوامل سیل جدید در شهر رضوان و تکرار این حادثه در ماههای اخیر در نشست مدیریت بحران مورد ارزیابی قرار گرفته است، تاکید کرد: دستگاههای اجرایی عضو در این نشست طرحهای خود را ارتباط ارائه کردند.
وی افزود: این نشست دارای ابعاد و مصوباتی بود که یکی از آنها تهیه طرح و نقشههای آبهای زیرزمینی شهر رضوان است تا با احداث و طراحی خیابان جدید در خط القعر مسیر روان آبها بتوانیم شاهد کاهش خسارات به این منطقه باشیم این موضوع در طرح هادی نیز گنجانده شده و طراحی آن به تصویب رسیده است.
معاون عمرانی استاندار سمنان همچنین بیان کرد: طرح هدایت آبهای سطحی شهر رضوان دیگر موضوعی است که مطالعه آن در دو ماه آتی به تصویب رسید تا بتوانیم مسیر روان آبها را در شهر رضوان اصلاح کنیم.
حمیدی افزود: متأسفانه خیابان اصلی شهر رضوان در خط القعر مسیر مسیل قرار دارد و در نتیجه بارندگیها در این منطقه سبب بروز سیلاب میشود لذا باید تصمیمی برای این منطقه گرفته شود تا شاهد تکرار این حوادث نباشیم.
وی با بیان اینکه آب منطقهای استان سمنان همچنین در این نشست موظف شد که مطالعات جریانات سطحی و حوزه آبخیز مسیر گیو شهریار که از مطالبات جدی مردم منطقه نیز محسوب میشود را انجام دهد، بیان کرد: در نهایت تصمیم بر آن شد که در دو مسیر مذکور یعنی احداث خیابان جدید و آبخیز گیو شهریار، پروژههایی انجام شود تا بسیاری از مشکلات منطقه گرفته شود و بتوانیم جلوی سیلابهای مشابه را بگیریم.
معاون استاندار سمنان در ادامه بیان کرد: یکی از مشکلاتی که رضوان دارد این است که ارتفاعات شرق و غرب این شهر سابقاً دارای پوشش گیاهی بود که متأسفانه این پوشش گیاهی به دلیل تخریب اراضی و شخم زدن بابت بهره برداری کشاورزی از بین رفت و در نتیجه روان آبها دیگر جذب نمیشود از سوی دیگر شیب زیاد این اراضی هم سبب میشود تا سیلابها سرعت گرفته و قدرت تخریب بیشتری در شهر رضوان داشته باشد.
حمیدی در خاتمه خواستار همراهی بیشتر مردم با مسئولان شد و گفت: در کنار این موضوعات ما شاهد تغییر اقلیم و افزایش کمی میزان بارندگیها هستیم که سبب بروز سیلابها میشود و لذا تثبیت پوشش گیاهی دیگر موضوعی است که باید در رضوان صورت گیرد و در این ارتباط نیاز است که همراهی مردم را نیز داشته باشیم.
نظر شما