به گزارش خبرنگار مهر، استقبال نکردن از ثبت نام برای حضور در انتخابات کاراته در حالی صورت می گیرد که پیش از شروع ثبت نام بسیاری از اهالی این رشته اعلام کرده بودند که قصد دارند برای سروسامان دادن به اوضاع این رشته وارد انتخابات شوند.
از سوی دیگر فدراسیون کاراته قصد ندارد تا زمان تائید سازمان تربیت بدنی اسامی نامزدها را اعلام کند. با این وجود طی یکی دو روز گذشته چهار نفر با حضور در دبیرخانه فدراسیون فرم های ثبت نام را تهیه کرده اند.
ابراهیمی بازرس فدراسیون ، باغدارنیا مسئول یکی از سبک های کاراته ، علی اکبری از چهارمحال بختیاری و احمد صافی رئیس کمیته مربیان و سرمربی دانشگاه آزاد نفراتی هستند که فرم های ثبت نام را دریافت کرده اند.
در این رابطه بحث حضور بهزاد کتیرایی نیز رفته رفته پررنگ می شود که در صورت کاندیدا شدن می تواند برخی معادلادت را برهم زند. آگاهان امر بر این عقیده اند که شمار کاندیداها از مرز 10 نفر خواهد گذشت و اغلب نفرات درانتظار واکنش سازمان تربیت بدنی در این رابطه می باشند.
ثبت نام از نامزدهای ریاست فدراسیون کاراته دوشنبه سوم دیماه خاتمه پیدا می کند.
نظر شما