به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه دیلی تلگراف، در گزارش وزارت دفاع انگلیس درباره وضعیت عراق آمده است : هنوز خطرات زیادی وجود دارند که اهداف مورد نظر دولت عراق را تهدید می کنند.
براساس این گزارش، اهداف مورد نظر دولت عراق شامل داشتن کشوری با ثبات، متحد و تحت امر قانون است، اما این اهداف در حال حاضر قابل دسترس نیستند.
بر همین اساس،هر چند میزان کشتار مردم در عراق کاهش یافته، اما با این وجود ناآرامی و خشونت هنوز در بخشهایی از این کشور ادامه داشته و سبب بی نتیجه ماندن تلاشهای دولت برای رسیدن به آشتی ملی می شوند.
به گزارش مهر، در ادامه گزارش وزارت دفاع انگلیس آمده است : با وجود این مشکلات، تمام نیروهای انگلیسی حاضر در عراق تا پایان سال آینده میلادی از این کشور خارج می شوند.
این گزارش در ادامه با انتقاد از طولانی شدن مدت ماموریت ارتش انگلیس درعراق، بر این نکته تاکید کرد که این عملیات بیش از حد طول کشیده و تجهیزات و توان کافی برای ادامه آن وجود ندارد.
در همین رابطه،"لیام فاکس"وزیر دفاع دولت در سایه انگلیس گفت : این یک هشدار جدی به نخست وزیر و وزیر دفاع انگلیس است، زیرا آنها توجه زیادی به نیروهای نظامی انگلیس ندارند و باید آنها بدانند که مسئولیتهایی نیز در قبال نظامیان کشور دارند.
به گزارش مهر، نظامیان انگلیسی روز یکشنبه 25 آذر پس از چهار سال و هشت ماه اشغال بصره، کنترل این استان نفت خیز در جنوب عراق را به نیروهای امنیتی این کشور واگذار کردند و با آنکه اعلام شده تمام نظامیان انگلیسی تا پایان سال 2008 از عراق خارج می شوند، اما تردیدهایی در این باره وجود داشته و برخی از کارشناسان تحقق آن را بعید می دانند.
نظر شما