ایزدی که از شهرستان اصفهان در این جشنواره شرکت کرده به خبرنگار مهر گفت: "شرایط جشنواره خیلی برای ما سخت بود. هنگام اجرا بی نظمی زیادی در سالن نمایش وجود داشت. در پلاتو نمایش بارها باز و بسته شد، در حالی که اساس نمایش ما را نور تشکیل می داد. این موضوع روی روند اجرا تاثیر منفی می گذاشت."
وی ادامه داد: "از ابتدا به من اطلاع داده نشده بود که باید برای مهمانانم بلیت تهیه کنم. همین موضوع باعث شد نتوانم پاسخگوی حضور و محبت افرادی باشم که برای تماشای نمایش آمده بودند. ظرفیت سالن محدود و تعداد تماشاگران زیاد بود. همین موضوع باعث شد داوران در نقطه نامناسب قرار بگیرند و به گفته خودشان به دلیل ازدحام بخشی از میزانسن های نمایش را نبینند."
این کارگردان درباره اینکه زمان اجرای نمایش های شهرستانی از تهرانی جدا شده بود، اظهار داشت: "این موضوع دیگر عادی شده است که میان اجرای نمایشگران تهرانی و شهرستانی همواره تفاوت می گذارند. به عقیده من این موضوع تا حدی توهین آمیز است. این در حالی که است برخی اوقات کیفیت آثار شهرستانی ها از نمایش های تهرانی بسیار بهتر است."
ایزدی درباره اینکه دبیر جشنواره دلیل جداسازی زمان اجراها را مشکلات مالی عنوان کرده گفت: "به نظر من وقتی ارگانی برای برگزاری یک جشنواره برنامه ریزی می کند، باید تمامی جوانب کار را در نظر بگیرد. یک گردهمایی تئاتری برگزار می شود تا عوامل مختلف نمایش در سراسر کشور بتوانند کارهای هم را ببینند. چشمپوشی از این موضوع به جشنواره لطمه میزند."
نمایش "اما حالا تو رفتهای" که بر اساس نمایشنامه اسدالله اسدی اجرا شد، سه اپیزود از زندگی زنان جامعه ما را در دوران صفوی، قاجار و زمان حال نشان میدهد. در این نمایش از نور، بازی سایه و حضور کامل بازیگر استفاده شده بود. نسرین درخشانزاده بازیگر، شیرین حموله طراح لباس، مهران امامی مهر طراح نور و آلاله ایزدی طراح صحنه این نمایش هستند.
نظر شما