پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۸ آذر ۱۳۸۶، ۱۳:۱۳

تکلیف لایحه جدید دادگاه اطفال در مجلس هشتم مشخص می شود

تکلیف لایحه جدید دادگاه اطفال در مجلس هشتم مشخص می شود

معاون پارلمانی وزیر دادگستری گفت: تصویب لایحه جدید دادگاه اطفال و نوجوانان در مجلس هفتم امکان پذیر نخواهد بود و به طور حتم تکلیف این لایحه در مجلس هشتم مشخص خواهد شد.

عبدالعلی میرکوهی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: لایحه جدید دادگاه اطفال و نوجوانان در شور دوم در کمیسیون حقوقی مجلس در حال بررسی است و 32 ماده آن به تصویب رسیده است.

وی تصریح کرد: بنا بود تکلیف این لایحه به سرعت مشخص شود اما به دلیل اینکه لوایح متعددی در نوبت رسیدگی و مطرح شدن در کمیسیون حقوقی و صحن قرار دارند، به طور حتم تصویب این لایحه به مجلس هشتم موکول می شود.

معاون پارلمانی وزیر دادگستری، همچنین به برخی لوایح قضائی که بر اساس اصل 85 قانون اساسی به کمیسیون های تخصصی ارجاع داده شده اند، اشاره کرد و افزود: لوایح مجازات جایگزین حبس و شوراهای حل اختلاف از جمله لوایحی هستند که به کمیسیون های تخصصی ارجاع داده شده و بنا است به سرعت مورد رسیدگی قرار گیرد و در صحن علنی مجلس مطرح و به تصویب برسد.

وی همچنین لایحه طرح ثبت اختراعات را نیز از جمله لوایحی عنوان کرد که بر اساس اصل 85 به کمیسیون تخصصی ارجاع شده و در شرف ارسال به شورای نگهبان است.

کد خبر 607483

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha