پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۸ آذر ۱۳۸۶، ۱۵:۰۲

در قاهره انجام می شود؛

رایزنی سارکوزی با مبارک درباره مسئله هسته ای ایران

رئیس جمهوری فرانسه درجریان سفر آتی خود به قاهره با همتای مصری خود درباره تحولات خاورمیانه از جمله موضوع هسته ای ایران گفتگو می کند.

به گزارش خبرگزاری مهربه نقل از روزنامه الاهرام، نیکلا سارکوزی سه شنبه آتی برای دیدار با حسنی مبارک رئیس جمهوری مصر و گذراندن تعطیلات سال نو میلادی به قاهره می رود.

رئیس جمهوری فرانسه در روز 30 دسامبر(نهم دی ماه ) در دیدار با همتای مصری خود درباره تحولات مهم منطقه ای و بین المللی گفتگو می کند.

حسنی مبارک و نیکلا سارکوزی

بررسی تحولات خاورمیانه درچارچوب برگزاری نشست آناپولیس ، برگزاری نشست کشورهای کمک کننده به تشکیلات خودگردان فلسطین وهمچنین مسئله هسته ای ایران و تحولات عراق و لبنان از مسائلی است که سارکوزی و حسنی مبارک درباره آنها با یکدیگر بحث و تبادل نظر می کنند.

منابع آگاه فرانسوی اعلام کردند: سارکوزی درنظر دارد 25 تا 27 دسامبر( چهارم تا ششم دی ماه) را به همراه اعضای خانواده اش در منطقه اقصر مصربگذراند و بعد از آن به منطقه تفریحی شرم الشیخ برود.

کد خبر 607745

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha