پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۸ فروردین ۱۴۰۳، ۱۴:۵۷

امام جمعه نیشابور:

حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی باعث اقتدار نظام است

حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی باعث اقتدار نظام است

نیشابور- امام جمعه نیشابور گفت: حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی باعث اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران بود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید قاسم یعقوبی ظهر سه شنبه در جلسه شورای اداری نیشابور اظهار کرد: حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی باعث اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران بود و این مهم نشان دهنده قدرت پاسخگویی این کشور است.

امام جمعه نیشابور افزود: امیدواریم مدیران نیز با اقتدار ادارات را با دلگرمی، امیدواری و برنامه جلو ببریم تا در زمینه مدیریتی هم شاهد ارتقا باشیم.

وی با اشاره به حمله موشکی سپاه به اسرائیل اظهار کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اقدام به موقع خود در حمله موشکی به رژیم صهیونیستی آرامش را به جامعه بازگرداند و این اقدام باعث امید به مردم ایران شد.

یعقوبی تاکید کرد: برخی تصور می‌کردند رژیم صهیونیستی توانایی حمله به ایران را دارد و باعث استرس و اضطراب مردم ایران شده بودند اما با حمله موشکی ایران به رژیم منحوس صهیونیستی تمام معادلات به نفع جمهوری اسلامی ایران تغییر کرد.

امام جمعه نیشابور با اشاره به طرح عفاف و حجاب بیان کرد: مساله طرح حجاب که نیروی انتظامی در سطح کشور شروع کرده‌اند و ما به دنبال اجرای قانون در امر حجاب هستیم و ما حجاب اجباری نداریم بلکه حجاب قانونی داریم و قانون حجاب برای ثبات اجتماعی در کشور است.

وی ادامه داد: تذکرات در ادارت جدی تر از گذشته باشد و باید از نیروی انتظامی در زمینه حجاب حمایت شود و آنان که با نیت مخالفت با جمهوری اسلامی ایران اقدام به کشف حجاب می‌کنند بسیار اندک هستند.

کد خبر 6079987

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha