پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ آذر ۱۳۸۶، ۹:۵۶

معاون وزیر راه و ترابری:

وزارت راه 10 هزار میلیارد ریال به پیمانکاران راهسازی بدهکار است

وزارت راه 10 هزار میلیارد ریال به پیمانکاران راهسازی بدهکار است

خبرگزاری مهر - گروه استانها: معاون امور مجلس و هماهنگی استانهای وزارت راه و ترابری گفت: وزارت راه و ترابری به پیمانکاران راهسازی 10 هزار میلیارد ریال بدهی معوقه دارد.

عبدالرضا شریعتی در حاشیه مراسم  تجلیل از دست اندکاران حمل ونقل استان خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت:  بدهی معوقه وزارت راه و ترابری به پیمانکاران راهسازی در کشور نشان از جوابگو نبودن میزان اعتبار وزارت راه و ترابری با حجم فعالیتی آن در امر راهسازی دارد.

وی خاطرنشان کرد: وزارت راه و ترابری در سال جاری، 30 هزار میلیارد ریال اعتبار راهسازی دارد که با این اعتبار، قرارداد با پیمانکاران برای راهسازی در محورهای اصلی و فرعی و روستایی منعقد کرده است.

شریعتی یادآور شد: 10 هزار میلیارد ریال از این اعتبار تنها برای بخش راه روستایی هزینه می شود که با این اعتبار، ساخت 10هزار کیلومتر راه روستایی در سطح کشور شروع شده و تا پایان سال مالی نیز آسفالت می شود.

معاون وزیر راه و ترابری ادامه داد: در دو سال فعالیت دولت نهم در کشور، 13 هزار کیلومتر از راه های روستایی در سراسر کشور آسفالت شده و براساس برنامه چهارم، وزارت راه متعهد شده تا 70 درصد از راه های روستاهای بالای 100 خانوار جمعیت را آسفالت کند.

شریعتی اظهار داشت: وزارت راه و ترابری با طرحهای راهسازی که برای روستاهای کشور دارد در سال جاری به تعهدات برنامه چهارم خواهد رسید و در صورت تصویب لایحه مدیریت حمل و نقل مبنی بر اینکه هر سال 60 هزار میلیارد ریال اعتبار به وزارت راه و ترابری برای ساخت راه ها تزریق می شود، مشکل اعتباری ما نیز حل می شود.

وی عنوان کرد: البته اعتبار مدیریت حمل و نقل و سوخت در حالی  سالانه 100 هزار میلیارد ریال اعتبار به وزارت راه و ترابری و وزارت کشور داده می شود که نفت و گاز پس از پنج سال از اجرای این طرح از سبد حمایتی دولت خارج شود.

معاون وزیر راه و ترابری همچنین تجهیز ناوگان هوایی و گسترش ناوگان ریلی را از برنامه های وزارت راه و ترابری اعلام کرد.

کد خبر 608406

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha