سید محمد هاشمی، در حاشیه حضور در جمع اعضای شورای روابط عمومی منطقه سه وزارت نیرو در ساری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: صنعت برق در استانهای مازندران و گلستان در راستای تحقق اهداف توسعه زیربنایی کشور فعالیت های گسترده و چشمگیری داشته است.
وی خاطرنشان کرد: امسال برای تامین برق پایدار و مطلوب در منطقه، برای اجرای توسعه و احداث 24 پروژه انتقال توزیع و خازن گذاری در شبکه های توزیع و رینگ خطوط 20 کیلو ولت، 470 میلیارد ریال سرمایه گذاری شد.
هاشمی افزود: با این اقدام، برق مازندران توانست خاموشی های سال گذشته را از میزان 110 مگاوات به رقم ناچیز 7/4 مگاوات برساند.
مدیرعامل برق منطقه ای مازندران با اشاره به سرمایه گذاری 500 میلیارد ریالی برای کاهش خاموشی در استان های مازندران و گلستان طی سال آینده، تصریح کرد: نیروگاه نکاء با ظرفیت سالانه دو هزار و 195 میلیون کیلو وات ساعت، توان تولید سالانه 12 هزار میلیون کیلو وات ساعت برق را دارد.
وی خاطر نشان کرد: دو نیروگاه هزار مگاواتی علی آباد و 550 مگاواتی غرب مازندران در نوشهر در دست اجراست که با برنامه ریزی های انجام شده، این دو نیروگاه تا سال 89 وارد مدار می شود.
هاشمی عنوان کرد: با احداث این دو نیروگاه برق، منطقه از وضعیت بسیار مطلوب و با ولتاژ مناسب تری برخوردار خواهد شد.
استان مازندران با دارا بودن 99 ایستگاه انتقال و فوق توزیع، 500 کیلومتر خط انتقال فوق توزیع، 30 هزار ترانسفورماتور توزیع و 38 هزار کیلومتر خطوط توزیع، برق چهارهزار روستا با یک میلیون و 550 هزار مشترک شهری و روستایی را تامین می کند.
نظر شما