پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ آذر ۱۳۸۶، ۱۴:۵۳

جمع آوری صندوقهای خیریه از سطح شهر مشهد صحیح نیست

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس خانه خیرین استان خراسان رضوی گفت: جمع آوری صندوقهای خیریه از سطح شهر مشهد صحیح نیست.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، غلامرضا بصیری پور ظهر امروز در حاشیه چهارمین مجمع خیرین خراسان رضوی در  جمع خبرنگاران در مشهد افزود: 500 میلیون تومان اختلاف در یکی از موسسات خیریه کشور دلیل مناسبی برای جمع آوری دیگر موسسات خیریه و صندوق هی خیریه نیست.
 
رئیس خانه خیرین خراسان رضوی در خصوص تسهیلات بانکی به مددجویان کمیته امداد و بهزیستی اظهار داشت: مبلغ سه میلیون تومان بابت رهن و اجاره و چهار میلیون تومان به مددجویان کمیته امداد و بهزیستی گام موثری در جهت رفع مشکلات معیشتی آنان است.
 
وی در خصوص فعالیتهای انجمن خیریه مسکن ساز گفت: این انجمن در حال ساخت هزار و 100 واحد مسکونی جهت معلولان در مشهد است.
 
در ادامه دکتر سعید باجوری عضو هیئت امنای انجمن حمایت از بیماران دیابتی خراسان رضوی نیز گفت: انجمن دیابتی بیش از 30 هزار بیمار دیابتی را تحت پوشش خود قرار داده است.
 
وی عنوان کرد: هزینه درمان دیابت در ایران یک هزار میلیارد ریال است که جای نگرانی دارد.
 
وی تصریح کرد: هر 10 ثانیه یک نفر بر اثر بیماری دیابت جان خود را از دست می دهند و هر 30 ثانیه یک نفر دچار قطع عضو می شود که همه این ها به دلیل عدم آگاهی از این بیماری صورت می گیرد.
 
باجوری افزود: از هر 20 نفر یک نفر مبتلا به دیابت است که نیمی از این تعداد از بیماری خود مطلع نیستند.
 
وی تصریح کرد: پنج تا شش درصد افرادی که سن شش تا 69 دارند در تهران مبتلا به دیابت هستند که نصف این افراد قبل از انجام مطالعات از بیماری خود خبری نداشتند.
 
عضو انجمن حمایت از بیماران دیابتی خراسان رضوی ادامه داد: مطالعات اخیر نشان داده است 14 تا 23 درصد از ایرانیان بالای 30 سال دچار بیماری دیابت هستند.
 
وی تصریح کرد: اگر فردی با انجام تست قند خون خود متوجه شود که میانگین قند خونش بالای 200 است باید حتما به  غربالگری مراجعه نماید.
 
باجوری از رسانه ها خواست بخش بسیار کوچکی از تبلیغات را به شناخت و آموزش کنترل دیابت اختصاص دهند تا بخش اعظمی از این مشکلات برای بیماران حل شود.

کد خبر 608530

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha