پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱ دی ۱۳۸۶، ۱۳:۰۴

زمان آغاز اجرای "افرا" قطعی نشده است

زمان آغاز اجرای "افرا" قطعی نشده است

زمان آغاز اجرای نمایش "افرا" به کارگردانی بهرام بیضایی که قرار بود 12 دی در تالار وحدت به صحنه برود هنوز قطعی نشده است.

سیدافشین هاشمی دستیار کارگردان "افرا" در این باره به خبرنگار مهر گفت: "امیدواریم بتوانیم روز 12 دی اجرای نمایش را شروع کنیم. دکور "افرا" کاملا آماده است و گروه نیز تمرین‌های خود را ادامه می‌دهد و آمادگی لازم را برای اجرا دارد. "افرا" روز دوشنبه سوم دی بازبینی می‌شود و ما آماده اجرا هستیم."

از سوی دیگر، حسن عمیدی مدیر روابط عمومی تالار وحدت اعلام کرد جشنواره موسیقی فجر که قرار است در تالار وحدت برگزار شود روز هشتم دی به کار خود پایان می دهد و سالن به مدت چهار روز در اختیار گروه "افرا" خواهد بود تا دکور خود را نصب کنند و آماده اجرا برای روز 12 دی باشند.

برخی خبرها هم حاکی از آن است که احتمال دارد نمایش "افرا" از 14 یا 15 دی روی صحنه برود و به احتمال بسیار زیاد یک اجرا نیز در نخستین روز بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر خواهد داشت.

کد خبر 608814

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha