مرتضی طالبی فرماندار آستارا در گفتگو با خبرنگار مهر در آستارا افزود: از این تعداد فقره تصادف 73 نفر مجروح و 10 نفر کشته شده اند.
وی عنوان کرد: جاده حیران به طول 40 کیلومتر در مسیر آستارا به اردبیل واقع شده که از این میزان 20 کیلومتر از پل آق چای تا روستای ونه از حوزه راهداری اداره کل راه ترابری گیلان در سال 65 از گیلان جدا و به اداره کل راه و ترابری استان اردبیل واگذار شده است.
فرماندار آستارا با بیان اهمیت این مسیر مواصلاتی عنوان کرد: فقط در ماه ذی الحجه امسال 12 هزار حاجی از مرز آستارا از این جاده خطر ناک و پر پیچ و خم که هر لحظه یک حادثه غیر مترقبه متصور است، عبور کردند.
طالبی یادآورشد: با توجه به اهمیت این جاده در برقراری ارتباط زمینی کشورایران با جمهوری آذربایجان و حوزه قفقاز همچنین گردشگر پذیر بودن منطقه رفع نقاط حادثه خیز گردنه حیران یک ضرورت است که مسئولان راه و ترابری گیلان و اردبیل باید در این زمینه چاره اندیشی کنند.
نظر شما