به گزارش خبرنگار مهر در شاهین دژ، جاده شاهین دژ به تکاب به طول 37 کیلومتر و با اعتباری بالغ بر 157 میلیارد ریال در مدت سه سال احداث خواهد شد.
امسال برای احداث این جاده 10 میلیارد ریال اختصاص یافته است.
همچنین با حضور استاندار آذربایجان غربی؛ بهره برداری از ایستگاه هواشناسی شاهین دژ آغاز شد.
ایستگاه هواشناسی شاهین دژ پانزدهمین ایستگاه هواشناسی استان آذربایجان غربی و از نوع سینوپتیک است که با اعتباری بالغ بر یک میلیارد ریال در زمینی به مساحت پنج هزار متر مربع احداث و تجهیز شده است.
ساختمان جدید فرمانداری شاهین دژ نیز از دیگر طرح های عمرانی است که با یک هزار و 500 متر مربع زیر بنا و با یک میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار تکمیل و عصر امروز با حضور استاندار و جمعی از مسئولان استانی به بهره برداری رسیده است.
ساختمان قبلی فرمانداری به عنوان مجتمع اداری در اختیار سایر نهادها قرار گرفت.
کارخانه شکلات نگین شهد ماهان از دیگر طرح هایی است که با اعتبار بالغ بر چهار میلیارد و 500 میلیون ریال در شهرک صنعتی شاهین دژ به بهره برداری رسید.
دو میلیارد ریال از سرمایه گذاری این واحد صنعتی از محل تسهیلات بانکی بوده است.
این واحد صنعتی در یک هزار و 500 متر مربع زیر بنا احداث و با بهره برداری از آن برای 25 نفر زمینه اشتغال فراهم شده است.
همچنین استاندارآذربایجان غربی از کارخانه نگار فاخته "ساناکا" تولید کننده قطعات الکترونیکی و رایانه در شاهین دژ بازدید و از نزدیک با تولیدات این کارخانه آشنا شد.
استاندار آذربایجان غربی صبح امروز برای دیدار با مردم تکاب به این شهرستان سفر کرده بود که در مسیر سفر به این شهرستان از طرح های عمرانی شاهین دژ نیز بازدید کرد.
نظر شما