سرهنگ علیرضا مهدی در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به برنامههای هفته بسیج سازندگی اظهار کرد: سال گذشته از سوی بسیج سازندگی اقدامات مناسبی از جمله ثبت و ساماندهی ۵۰ گروه جهادی فعال، اعزام گروههای جهادی پزشکی، دندان پزشکی، فرهنگی و آموزشی به مناطق کم برخوردار، همراه برنامههای فرهنگی ارائه شد و تلاش بر این است با معرفی گروههای جهادی از ظرفیت این جامعه هدف، بیش از پیش بهره گیری شود.
فرمانده سپاه ساوه گفت: در یکسال اخیر، ۲۳ فقره تسهیلات کم بهره بلند مدت به مبلغ ۵۰ میلیارد ریال به متقاضیان برای اشتغالزایی پرداخت شده است.
وی با اشاره به تهیه و توزیع ۲۸۹۰ بسته معیشتی بین خانوادههای کم برخوردار با همکاری کمیته امداد اضافه کرد: تهیه و توزیع ۱۱۲۵ بسته لوازمالتحریر بین دانشآموزان کم برخوردار با همکاری بسیج و آموزش و پرورش، نذر و قربانی ۶۷ رأس بین خانوادههای نیازمند و توزیع ۸۳ سری جهیزیه با کمک گروه جهادی و کمیته امداد از اقدامات جهاد سازندگی در ساوه طی یکسال اخیر بوده است.
وی توزیع ۷۱ هزار پرس غذای گرم و تهیه و توزیع ۵۰۰ بسته بهداشتی بین نیازمندان و معلولان را از دیگر اقدامات این نهاد مردمی عنوان کرد و افزود: علاوه بر رسیدگی به خانوادههای نیازمند، برگزاری دورههای آموزش توانمندسازی اشتغال زایی برای ۶۵۰ نفر از این جامعه هدف دستور کار قرار دارد.
لزوم اجرای پیوست فرهنگی تمام پروژههای عمرانی ساوه
فرمانده سپاه ناحیه ساوه اظهار کرد: از دیگر اقدامات مهم و شاخص جهاد سازندگی ساوه با همکاری اداره شهرستان، پروژه ملی آبرسانی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در ساوه با اعتبار ۹۰۰ میلیارد ریال بوده که این پروژه اکنون با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام است و با افتتاح این طرح ۲۸ روستا، ۴۱۰۰ خانوار و ۱۳ هزار نفر از این نعمت الهی برخوردار خواهند شد.
سرهنگ مهدی افزود: ساخت این پروژه از اواخر سال ۱۴۰۱ آغاز شده و امسال نیز به بهرهبرداری کامل میرسد، امیدواریم با وجود ظرفیتهای عظیم این شهرستان، با تعامل و هم افزایی مسؤولان شاهد احداث پروژههای جدید باشیم.
وی گفت: تمام پروژههای عمرانی سپاه در این شهرستان با پیوست فرهنگی اجرا میشود و با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری این مهم به تمام گروههای جهادی ابلاغ شده است.
فرمانده سپاه ناحیه ساوه با اشاره به توجه مقام معظم رهبری به جهاد در همه عرصههای بسیج و تاکید ایشان بر جهاد تبیین گفت: در این راستا به همه گروههای جهادی ابلاغ شده که در کنار پروژههای اقتصادی، در حوزه جهاد تبیین به صورت جدی فعالیت کنند تا علاوه بر خودکفایی در عرصه اقتصادی، بصیرتافزایی نیز در جامعه پرورش داده شود.
نظر شما