محمود واحدیان در گفتگو با خبرنگار مهر در بردسکن اظهار داشت: پس از بررسی و در نظر گرفتن شاخصه های عمومی همچون جمعیت، کمیت های سیاسی، اقتصادی، صنعتی و ... در روستای شهرآباد، مرکز بخش شهر آباد بردسکن به عنوان روستای برتر در استان خراسان رضوی به وزارت مسکن معرفی شد.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بردسکن افزود: در این راستا مبلغ دو میلیارد ریال اعتبار خارج از سهمیه طرح های هادی شهرستان به شهرآباد اختصاص یافته و امید می رود تا پایان سال جاری اجرای این طرح در این روستا آغاز شود.
وی همچنین یادآور شد: بخش شهرآباد در حالیکه بیشترین متقاضی وام های مقام سازی مسکن روستایی را در سطح شهرستان داشته است به نسبت جمعیت استقبال کمی صورت گرفته است.
واحدیان عنوان کرد: بنیاد مسکن آمادگی دارد در صورت مشارکت خیرین، ساخت مسکن شهری را در شهرآباد پیگیری و اجرا کند.
نظر شما