به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضا شیدفر صبح دوشنبه در جلسه بررسی مشکلات طرح های دریای مازندران در محل استانداری افزود: اجرای طرحهای دریا در استان های شمالی متولی خاصی ندارد.
وی خاطر نشان کرد: باید با اتخاذ تدابیر جدید و مسائل اصولی راهکارهای اجرای طرح دریا در استان های شمالی اتخاذ تا شاهد حوادث ناگوار در دریا نباشیم.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران با اشاره به اینکه اجرای آیین نامه های مربوط به طرح های سالم سازی دریا برای تمامی دستگاههای مرتبط مشخص نیست، تصریح کرد: این امر سبب اجرای ناموزون طرحهای دریا در استان می شود.
شیدفر با بیان اینکه 200 طرح دریا دو سال گذشته در سواحل مازندران اجرایی شده است، یادآور شد: متاسفانه طی سالهای 85 و 86 بیش از 290 نفر در سواحل مازندران غرق شدند.
وی با اعلام این مهم که بودجه مشخصی برای اجرای طرح های دریا در استان وجود ندارد، اذعان داشت: بی میلی ناجیان غریق به دلیل عدم برخورداری از دستمزدهای خود باعث افزایش غریق نیز می شود.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران در پایان از مسئولان شهردای ها خواست تا در اجرای طرح های دریا با سازمان همکاری بیشتری داشته باشند.
نظر شما