پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳ اسفند ۱۳۸۲، ۱۶:۱۹

موضوع تكراري جزاير سه گانه ايراني در دستور كار وزيران امور خارجه عرب

روزنامه الوطن با اشاره به برگزاري نشست نمايندگان اتحاديه عرب و درج 17 بند در دستور كار نشست وزيران امور خارجه اين اتحاديه در 3 و 4 مارس(13 و 14 اسفند) نوشت كه يكي از اين موضوعات ، بررسي موضوع جزاير سه گانه ايراني را از مسائل تكراري در اين نشست خواند.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه الوطن عربستان نوشت: سفراي كشورهاي عربي در اتحاديه عرب در نشست فوق العاده خود با درج 17 بند در دستور كار نشست وزيران امور خارجه عرب بدون هرگونه ملاحظه كاري يا احتياط موافقت كردند.
به نوشته الوطن ، موضوعاتي كه قرار است در دستور كار وزيران امور خارجه عرب قرار گيرد، اغلب موضوعات تكراري است .
تنها موضوع جديد در نشست هاي آينده تحولات كنوني عراق به ويژه پس از اعلام اشغالگران مبني بر انتقال قدرت به عراقي ها تا اول ژولاي آينده(10 تير83) است.
به نوشته الوطن، از ديگر موضوعات كه تقريبا تصميمات وزيران عرب در مورد آن از قبل مشخص است، بحث جزاير سه گانه تنب بزرگ و تنب كوچك و ابوموسي ومخاطرات تسليحات اسراييل بر امنيت ملي عربي و صلح جهان و حمايت از انتفاضه فلسطين و وضع قدس و مساله پناهندگان ، شهرك سازي اسراييل و گزارش سالانه از دفتر تحريم اسراييل است.
به گزارش مهر، الوطن، درج بند مربوط به درخواست عضويت برخي كشورهاي غير عرب در اتحاديه عرب را از بندهاي جديدي خواند كه به رغم احتياط و ملاحظه كاري امارات در مورد آن، سفراي عرب آن را به نشست وزيران امور خارجه عرب ارجاع دادند.
موضوع عاري ساختن خاورميانه از سلاح هاي كشتار جمعي هم در دستور كار وزيران امور خارجه عرب قرار گرفت وانتظار مي رود كه وزيران امور خارجه عرب بار ديگر مواضع خود را مبني بر لزوم عاري شدن خاورميانه از سلاح هاي كشتار جمعي و واداركردن اسراييل به پيوستن به معاهده منع گسترش سلاح هاي هسته اي تكرار كنند، بحث مخاطرات فعاليت فضايي و موشكي اسراييل برامنيت ملي اعراب از ديگر بندهاي مطرح شده در دستور كار نشست وزيران امور خارجه عرب است.
نشست مشورتي وزيران امور خارجه عرب طي روزهاي سوم و چهارم مارس (13 و14 اسفند) پيش از برگزاري نشست رسمي سران عرب برگزار خواهد شد.
شانزدهمين نشست سران اتحاديه عرب قرار است پايان مارس (10 فروردين 83) به ميزباني تونس در قاره آفريقا برگزار شود.

 

کد خبر 61027

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha