پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۳ دی ۱۳۸۶، ۱۸:۴۲

افتخارآفرینان عرصه علم و دانش در نور تجلیل شدند

ساری - خبرگزاری مهر: طی مراسمی با حضور رئیس سازمان آموزش و پرورش مازندران از افتخارآفرینان عرصه علم و دانش نور تجلیل شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس سازمان آموزش و پرورش مازندران عصر امروز در سخنانی در این آیین که در کانون شهید مهدی پور نور برگزار شد گفت: افتخار آفرینی جوانان مازندران در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی و هنری مرهون تلاش معلمان در مدارس است.

عبدالوحید فیاضی خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش خانواده ای است که همه در آن عضو هستند و مدرسه محل پرورش انسان هاست.

وی تقویت مدرسه را موجب تقویت جامعه دانست و افزود: اگر مدرسه ضعیف و ناتوان باشد دانشگاه ها هم ضعیف می شوند.

فیاضی در خصوص توسعه مدارس فنی و حرفه ای برای توسعه کارآفرینی بیان داشت: باید زمینه تاسیس مراکز فنی و حرفه ای در شهرستان نور فراهم شود.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان نور نیز در این مراسم خاطرنشان کرد: در سال گذشته، شاخص قبولی دانش آموزان شهرستان نور در مقطع ابتدایی و راهنمایی به ترتیب 6/99 و 29/97 درصد بوده است.

کد خبر 610485

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha