پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ دی ۱۳۸۶، ۱۶:۰۲

69 درصد زندانیان هرمزگان جرائم مربوط به مواد مخدر دارند

بندرعباس - خبرگزاری مهر: رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر هرمزگان گفت: بیش از 69 درصد زندانیان موجود در زندانهای استان هرمزگان مربوط به جرائم مواد مخدر هستند.

به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، سرهنگ مرتضی کریمی صبح امروز در حاشیه نشست مربیان پرورشی مدارس آموزش و پرورش هرمزگان افزود: 20 درصد دیگر زندانیان نیز به گونه ای با مواد مخدر و عوارض ناشی از مصرف مواد افیونی توسط خود یا خانواده شان در ارتباط هستند.

وی افزود: مواد مخدر عامل اساسی به فساد کشانیده شدن نسل جوان جامعه امروز است و به طوری که آمارها نشان می دهند بخش قابل توجهی از زندانیان موجود در زندانهای استان به جرائمی مرتبط با مصرف یا قاچاق این مواد در زندان بسر می برند.

کریمی خاطرنشان کرد: با مدرن تر شدن باندهای قاچاق مواد مخدر و تبدیل شدن گونه مصرف سنتی به صنعتی، روشهای پیشگیرانه نیروی انتظامی و مسئولان امر نیز پیچیده ترو با چالش همراه است که آگاهی خانواده ها و میزان توجه آنان به روند زندگی جوان و نوجوانشان بسیار مهم و ضروری ارزیابی می شود.

وی عنوان کرد: از حدود دو میلیون معتاد شناخته شده در کشور، بیش از 70 درصد آنها در سنین 16 تا 25 سالگی قرار دارند که این سن مقارن با دوران تحصیل در دوره های دبیرستان، پیش دانشگاهی و دانشگاههاست و متولیان امر باید توجه بسیار بیشتری به اصول تربیتی و روشهای کنترلی داشته باشند.

رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر هرمزگان از استانهای مرزی به خصوص حاشیه شرقی و جنوبی کشور به عنوان یکی از مهمترین دروازه های ورود این مواد به کشورمان یاد کرد و گفت: به واسطه تجارت پرسود و در عین حال آسان مواد مخدر صنعتی از قبیل کراک، شیشه و قرص های روانگردان، دستگاه های آموزشی خصوصا آموزش و پرورش قادرند کمکهای بسیاری در جهت مقابله با این موضوع و جلوگیری از گسترش آن در میان نسل جوان صورت دهند. 

کد خبر 610490

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha