پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۶:۲۰

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری:

مردم کردستان قدردان و مدیون زحمات پلیس هستند

مردم کردستان قدردان و مدیون زحمات پلیس هستند

سنندج- نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه امنیت در استان کردستان از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است، گفت: مردم وفادار کردستان قدردان و مدیون زحمات پلیس هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، ماموستا ملافایق رستمی بعدازظهر سه شنبه در دیدار با سردار قاسم رضایی جانشین فرمانده کل انتظامی اظهار کرد: کردستان به واسطه زحمات شبانه روزی مجموعه نیروهای انتظامی و امنیتی در اوج امنیت قرار دارد.

وی افزود: در طول سال از نزدیک شاهد از خودگذشتگی پلیس از نوار مرز تا داخل شهرها هستیم که با جان و دل به مردم خدمت می‌کنند که این خود مایه افتخار است.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به وجود سردار آزادی در استان گفت: مردم داری و محبت فرمانده محبوب و دلسوز انتظامی کردستان خود گواه خدمت رسانی پلیس استان است.

ماموستا رستمی به درایت و حکمت پلیس استان اشاره و تصریح کرد: شاهد اخلاق مداری، فداکاری و ایثار پلیس کردستان در مأموریت گوناگون در طول سال و همواره مدیون این زحمات هستیم.

کد خبر 6106543

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha