به گزارش خبرنگار مهر، جعفری در مجموعه دوجلدی "در جستجوی صبح" که بخش نخست آن در سال 1384 در دو مجلد و توسط نشر روزبهان منتشر شد، به بیان خاطرات خود از سال 1359 تاکنون می پردازد.
جعفری در این باره به خبرنگار مهر گفت: جلد دوم "در جستجوی صبح" که توسط ناشر به ارشاد ارسال شده، پس از ماندن 10 ماه در اداره ممیزی، با این پاسخ مواجه شده که "بروید و دیگر دنبال این کتاب نیائید. اصلاحیه ای هم در کار نیست." این در حالی است که بعد از چاپ بخش اول کتاب در دو جلد، مراحل اداری دریافت مجوز طی شده بود ولی به دلیل تغییر مدیریتی در ارشاد کار متوقف شد.
جعفری ادامه داد: "در جستجوی صبح" خاطرات من را از دورانی که به دلیل حیف و میل در چاپ کتب درسی زندانی شدم - اتهامی که بعد از رسیدگی در دوران نخست وزیری آیت الله مهدوی کنی، رفع شد - چگونگی امضای صلح نامه واگذاری انتشارات امیرکبیر و مسائل بعد از آن شامل می شود.
عبدالرحیم جعفری به پدر نشر ایران شهره است. انتشارات امیرکبیر در آبان ماه سال ١٣٢٨در اطاقی واقع در طبقه دوم چاپخانه آفتاب در خیابان ناصرخسرو به مدیریت عبدالرحیم جعفری بنیاد نهاده شد و نام محمدتقی امیرکبیر بر آن گذارده شد. اولین کتابهایی که به نام امیرکبیر منتشر شدند، مجموعه "چه میدانم؟" بود که جعفری قبلا با آنها در انتشارات علمی آشنا شده بود. انتشارات امیرکبیر در یک دوره به علت جای نامناسب، عدم توزیع خوب و به موقع کتابها و پایین بودن سرمایه ورشکست شد. با انتقال انتشارات به فروشگاهی در زیر شمسالعماره کمکم کار انتشارات رونق گرفت و در سال هفتم فعالیت خود دومین فروشگاه امیرکبیر تاسیس شد. این ناشر از سال ١٣٣١ انتشار کتابهای کودکان را با آثاری از صبحی آغاز کرد. «افسانههای کهن» در دو جلد، "دیوان بلخ" (١٣٣١)، «دژ هوش ربا» و «افسانه بوعلی سینا» (١٣٣٣) از جمله این آثارند. همچنین «دنیاگردی جمشید و مهشید» از عباس یمینی شریف (١٣٣٢) و « ١٤ افسانه و ١٥ افسانه» کوهی کرمانی (١٣٣٣) و نخستین و دومین کتاب از مجموعه «قصههای خوب برای بچههای خوب» مهدی آذریزدی که به ترتیب از سال ١٣٣٦ منتشر شد از جمله آثار به یادماندنی ادبیات کودکاناند که امیرکبیر آنها را منتشر کرد.
نظر شما