به گزارش خبرنگار مهر، سید پرویز فتاح در نامه ای به اعلمی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با اشاره به برگزاری جلسه ای در کمسیون انرژی در خصوص طرحهای شهید مدنی و گلفرج گفت: پیشرفت فیزیکی طرح سد و شبکه آبیاری و زهکشی شهید مدنی(ونیار) در حال حاضر 83 درصد بوده و کارهای زمانبر و پیچیده آن تقریبا به اتمام رسیده است. ضمن اینکه بخش بزرگی از استملاک اراضی داخل مخزن و مسیر کانالهای آبیاری آن انجام پذیرفته و تفاهمات لازم جهت جابجایی تاسیسات داخل مخزن شامل راه، خطوط مخابرات و شبکه برق صورت گرفته است.
وزیر نیرو افزود: تصفیه خانه نهند نیز جابجا شده وتجهیزات آن در حال نصب است؛ به نحوی که قرار است در سال جاری 100 درصد اعتبار این طرح تخصیص یافته و پرداخت گردد. این درحالی است که در صورتی که منابع مازادی علاوه بر بودجه مصوب سال جاری در اختیار وزارت نیرو قرار گیرد، تامین منابع مالی این طرح در اولویت خواهد بود.
به گفته وی، برنامه ریزی لازم برای آبگیری این سد در سال آتی صورت خواهد پذیرفت. در بخش شبکه های آبیاری و زهکشی نیز کلیه پیمانکاران فعال بوده و پیشرفت فیزیکی آن در حدود 57 درصد است و همزمان با آبگیری از سد بخشی از شبکه نیز وارد مدار بهره برداری می شود.
فتاح در خصوص طرح توسعه بهره برداری از رودخانه ارس در محدوده آذربایجان شرقی (گلفرج جلفا) گفت: در حال حاضر پیمان اول این طرح شامل ایستگاه پمپاژ، خط انتقال و مخازن ذخیره به ظرفیت 64 هزار مترمکعب با پیشرفت فیزیکی 97 درصد در حال اتمام است. همچنین کانال انتقال و سد مخزنی گلفرج با پیشرفت کار 45 درصد در دست اجرا است.
وی تصریح کرد: مقرر شده تخصیص این طرح نیز به میزان 100 درصد در سال 86 محقق شده لذا همانطور که ملاحظه می شود این وزارتخانه نهایت تلاش خود را با توجه به امکانات قانونی مصوب در اتمام این طرحها بعمل آورده و ضمنا رئیس جمهوری در سفر هیئت دولت مقرر کرده که اعتبار اضافی برای این طرح مدنظر قرار گیرد که موضوع در دست پیگیری است.
وی تاکید کرد: ذکر این نکته حائز اهمیت است که کلیه اعتبارات مورد نیاز دو طرح فوق الذکر در لایحه بودجه سال آتی کل کشور مدنظر قرار گرفته است
نظر شما