سردار محسن انصاري در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر در تشريح مرحله دوم طرح تعويض پلاك خودروها اظهار داشت: در قالب اين طرح از روز شنبه هفته جاري مرحله دوم آن كه مختص واگذاري و نصب پلاك هاي جديد بر روي خودرو هاي نو توليدي كارخانجات است ، در سطح تعدادي از كارخانجات خودرو سازي به اجرا در آمد و مدل اين خودروها نيز 83 خواهد خورد.
وي با بيان اينكه بر پايه اين طرح پلاك هاي جديد بر خلاف روال گذشته به جاي خودرو به نام افراد ثبت خواهد شد ، تصريح كرد: با توجه به اينكه 80 درصد جرايم با استفاده از موتورسيكلت و وسايط نقليه صورت مي گيرد اين طرح باعث مي شود كه پليس بداند هر پلاك متعلق به چه كسي است ، بر روي چه نوع خودرويي و با چه مدل ، رنگ، شماره شاسي و شماره موتوري نصب است.
معاون راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي اضافه كرد: بر اساس اين طرح تمام مالكان خودروها شناسنامه و كارت خودرو دريافت مي كنند كه البته شناسنامه را به هنگام تحويل خودرو و كارت خودرو را به طور متمركز در شهرك آزمايش از طريق پست به درب منازل شان مي فرستيم .
به گفته وي با اجراي طرح تعويض پلاك خودرو ها ضمن فرهنگ سازي مطلوب به خاطر مسئوليت افراد در مقابل پلاك هاي واگذاري و عدم انتقال آن به همراه خودرو به خريدار ديگر ، ازميزان تصادفات، ضايعات ترافيكي و امنيتي نيز كاسته خواهد شد و همچنين پليس انتظامي و آگاهي نيز پس از وقوع جرمي به راحتي قادر به شناسايي مالكان خودروهاي متخلف و مورد استفاده در جرايم مختلف است.
معاون راهنمايي و رانندگي با توصيه به مالكان پلاك هاي جديد نسبت به نگهداري و حفاظت مطلوب از پلاك ها و عدم واگذاري خودرو به افراد ديگر تاكيد كرد: با اجراي اين طرح اگر فردي با پلاك شخص ديگري تخلفي انجام دهد شخص راكب خودرو مجازات نمي شود، بلكه خود فرد صاحب پلاك مورد مجازات قرار مي گيرد.
وي در ادامه تصريح كرد: اجراي اين طرح علاوه بر پليس به نفع محيط زيست و سلامت كشور، بيمه، مصرف سوخت و غيره نيز مي باشد.
به گفته سردار انصاري پلاك هاي جديد به هنگام نقل و انتقال خودروها قابل فروش نبوده وافراد در صورت عدم نياز مي توانند با مراجعه به ادارات راهنمايي و رانندگي نسبت به باطل كردن پلاك و سلب مالكيت خود اقدام نمايند.
معاون راهنمايي و رانندگي ناجا در خاتمه با تاكيد بر اينكه مالكان پلاك هاي جديد جهت نقل و انتقال خودرو بايد به يكسري مراكز خاص در كشور به منظور ثبت اين انتقال مراجعه كنند ، افزود : تعداد مراكز مجاز ثبت نقل و انتقال ها به تدريج به 215 مركز در سطح كشور خواهد رسيد و مالكان پلاك هاي جديد نيز به طور حتم براي ثبت مشخصات جديد و نقل و انتقال ها به مراكز مذكور مراجعه كنند.
سردار انصاري تاكيد كرد : با اجراي اين طرح ميزان حق بيمه خودرو بر اساس تعداد تخلفات صاحب خودرو متفاوت مي شود .
نظر شما