پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۸ دی ۱۳۸۶، ۱۳:۴۵

القاعده دخالت در ترور بوتو را رد کرد

القاعده دخالت در ترور بوتو را رد کرد

شبکه القاعده دخالت نیروهای خود در ترور نخست وزیر سابق پاکستان را رد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، سخنگوی "بیت ‌الله محسود" رئیس القاعده در پاکستان هرگونه دخالت این گروه در ترور بی‌ نظیر بوتو را رد کرد.

از سوی دیگر "مولی عمر" سخنگوی شبکه القاعده در پاکستان در گفتگو با خبرگزاری فرانسه گفت: محسود در این حمله دست نداشته است. این یک توطئه طراحی شده از سوی دولت، ارتش و سرویسهای اطلاعاتی پاکستان بود.

این در حالی است که دولت پاکستان روز گذشته القاعده را به دخالت در ترور بوتو متهم کرد.

وزارت کشور پاکستان اعلام کرد که آنها "شنود اطلاعاتی" در دست دارند که نشان می‌دهد القاعده در ترور بی‌نظیر بوتو، دست داشته است.

"جاوید اقبال چیمه" سخنگوی وزارت کشور پاکستان از "بیت‌ الله محسود" نام برد که در تماسی تلفنی با یکی از همکاران خود از ترور خانم بوتو اظهار رضایت می ‌کند.

به گزارش مهر، در پی ترور نخست وزیر اسبق پاکستان، اوضاع در شهرهای این کشور ناآرام شده و شدت این ناآرامیها به حدی است که هند حرکت قطارهای خود به مقصد پاکستان را تا آرام شدن اوضاع لغو کرده است.  

کد خبر 612656

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha