پیام‌نما

مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ * * * محمّد، فرستاده خداست و کسانی که با او هستند بر کافران سرسخت و در میان خودشان با یکدیگر مهربانند * * * ولى سخت‌گيرند بر كافران /  سخن تند رانند با منكران

۱۹ خرداد ۱۴۰۳، ۱۱:۲۰

مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان خبر داد؛

محکومیت۱۷ میلیارد ریالی قاچاقچی البسه خارجی در کردستان

محکومیت۱۷ میلیارد ریالی قاچاقچی البسه خارجی در کردستان

سنندج_مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان از محکومیت ۱۷ میلیارد و ۱۴۱ میلیون ریالی قاچاقچی البسه خارجی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین رحیمیان صبح شنبه به خبرنگاران رسانه‌های استان گفت: پرونده قاچاق ۱۰ هزار و ۷۰۵ کیلوگرم البسه خارجی به ارزش ۲۲ میلیارد و ۸۵۵ میلیون ریال در شعبه بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان کامیاران رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده، تخلف را محرز و علاوه بر ضبط کالای کشف شده و طبق ماده ۴۴۲ آئین دادرسی کیفری، متخلف را به پرداخت ۱۷ میلیارد و ۱۴۱ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد و جریمه دریافت شد.

رحیمیان گفت: مأموران نیروی انتظامی شهرستان کامیاران این البسه خارجی را کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

کد خبر 6129899

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha