علیرضا چگینی امروز در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: این تعداد خانوار با عضویت سه هزار و 607 تن تحت پوشش حمایت های کمیته امداد استان مرکزی قرار دارند که به نسبت کل تعداد اعضای تحت پوشش این نهاد در استان بسیار اندک است و نشان از مناعت طبع خانواده های سادات این استان دارد.
وی تصریح کرد: 312 تن از فرزندان سادات تحت پوشش این نهاد در استان را فرزندان ایتام و 425 تن نیز در طرح اکرام شرکت دارند.
چگینی با اشاره به اینکه به منظور فراهم آوردن امکانات مورد نیاز برای این خانواده های جهت پذیرایی از میهمانان سادات برای هر خانواده سبد اعتباری در نظر گرفته شده است، گفت: بر اساس هماهنگیهای صورت گرفته به منظور تامین حداقل امکانات پذیرایی از میهمانات سادات، شیرینی، میوه و مبلغ 200 هزار ریال در نظر گرفته شده است تا این خانواده ها بتوانند از میهمانان خود در این ایام استقبال کنند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان مرکزی اجرای برنامه های فرهنگی، هنری، ورزشی و علمی، اعزام سادات به اردوهای زیارتی و تفریحی، تامین مسکن برای سادات فاقد مسکن مناسب را از جمله فعالیتهای ین نهاد در هفته ولایت عنوان کرد و گفت: احداث مجتمعی چهار واحدی برای سادات تحت پوشش این نهاد از دیگر برنامه های کمیته امداد در تکریم سادات این استان است.
وی تقدیر از 12 تن از نخبگان علمی، ورزشی، فرهنگی و هنری کمیته امداد استان از دیگر برنامه های انجام شده عنوان کرد.
نظر شما