به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس انجمن تولید کنندگان فولاد ایران افزود: تولید محصولات نهایی در بخش دولتی در این مدت حدود 9 میلیون تن بوده که نسبت به سال گذشته میلادی 4 درصد رشد نشان می دهد.
وی افزود: تولید در بخش خصوصی نیز با 3 میلیون تن محصول به رشد 12 درصد نسبت به سال 2006 رسیده است.
تقی بهرامی نوشهر با اشاره به افزایش واردات 30 درصدی فولاد گفت: از میزان 10 میلیون تن فولادی که در سال 2007 وارد کشور شده است بیشترین حجم آن را شمش فولادی تشکیل می دهد که از کشورهای روسیه، اوکراین، چین و قزاقستان برای تامین مواد اولیه کارخانجات بخش دولتی و خصوصی وارد کشور شده است.
رئیس انجمن تولید کنندگان فولاد ایران با اشاره به مشکلات کارخانجات بخش نورد کشور برای تامین مواد اولیه تولید فولاد کشور گفت: در صورتی که دولت با ارائه راهکارهای مناسب از جمله اختصاص اعتبار برای خرید مواد اولیه و یا واردات فولاد خام، مواد اولیه کارخانجات را تامین نماید، بخش داخلی می تواند علاوه بر تامین همه نیاز کشور به محصولات فولادی در سال آینده، صادرات این محصولات را نیز افزایش دهد.
نظر شما