پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ خرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۳۲

نایب‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی:

شهید رئیسی اسوه اخلاق‌مداری بود

شهید رئیسی اسوه اخلاق‌مداری بود

همدان-نایب‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی گفت: شهید آیت‌الله رئیسی اسوه اخلاق‌مداری بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا حاجی‌بابایی صبح پنجشنبه در شورای اداری استان همدان بیان کرد: اخلاق‌مداری مهمترین ویژگی شهید آیت‌الله دکتر رئیسی بود که از روزی که دادستان همدان بودند تا روز شهادت، بداخلاقی از ایشان دیده نشد.

وی با اشاره به اینکه اعمال و رفتار مسئولین باید از جنس شهید آیت‌الله دکتر رئیسی و سردار شهید سلیمانی باشد، افزود: از استاندار و مدیران استانی به دلیل خدمات صادقانه به مردم شریف استان قدردانی می‌کنم.

حاجی‌بابایی با بیان اینکه به گواه تاریخ خدمت‌رسانی و خدمتگزاری به مردم، انسان را رشد می‌دهد، اظهار کرد: برگزاری پرشور چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری باعث استحکام پایه‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی می‌شود.

وی بیان کرد: با افزایش ۴۰ هزار میلیارد تومانی بودجه فرهنگی باید چهره واقعی انقلاب اسلامی را نمایش دهیم و اقدامات و دستاوردهای چشمگیر نظام جمهوری اسلامی را تبیین کنیم.

حاجی‌بابایی اظهار کرد: برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت می‌تواند چهره کارآمد نظام را نمایش دهد و فعالیت کارخانجات و رشد صنعت در تقویت روحیه‌ی مردم شریف ایران اسلامی اثرگذار است.

وی ادامه داد: نمایندگان شریف مردم استان در مجلس شورای اسلامی نقش آفرین هستند و همبستگی مثال‌زدنی دارند.

حاجی‌بابایی اضافه کرد: در امیدآفرینی، خدمت‌رسانی و خدمتگزاری به مردم شریف استان مرزبندی نداریم و همه قابل احترام هستند.

کد خبر 6135360

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha