دکتر محمد مهدی قیامت، در خصوص آخرین وضعیت تحت پوشش بیمه قرار گرفتن داروهای جدید بیهوشی از سوی وزارت رفاه، به خبرنگار مهر گفت: بعد از گذشت 4 سال از درخواست انجمن برای وارد شدن سه قلم داروی جدید بیهوشی در لیست بیمه ، وزارت رفاه هنوز پاسخی نداده است.
وی با اشاره به رایزنی ها و مکاتبات فراوان با مسئولین وزارت رفاه در خصوص بیمه شدن داروهای جدید بیهوشی، افزود: با توجه به اینکه هیچ پاسخ قانع کننده ای از سوی وزارت رفاه اعلام نشده است، در صورتی که پرونده ای در مراجع قضائی با موضوع استفاده از داروی هالوتان ایجاد شود، مسئولین وزارت رفاه باید پاسخگو باشند.
رئیس انجمن بیهوشی و مراقبت های ویژه ایران، ادامه داد: این موضوع در جلسات سازمان نظام پزشکی مطرح شده تا مشخص شود که این مقاومت از طرف پزشکان نیست.
قیامت، با انتقاد از نحوه برخورد وزارت رفاه با چنین موارد مهم و حساسی که با سلامت مردم در ارتباط است، گفت: وزارت رفاه در حالی از وارد کردن داروهای جدید بیهوشی در لیست بیمه امتناع می کند که بعضا مشاهده می شود داروهای غیر ضروری تر در لیست بیمه قرار گرفته اند.
نظر شما