پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۸ تیر ۱۴۰۳، ۲۲:۳۱

استاندار گیلان:

تداوم ایرانِ قوی با مشارکت مردم در انتخابات رقم می خورد

تداوم ایرانِ قوی با مشارکت مردم در انتخابات رقم می خورد

رشت _ استاندار گیلان با اشاره به اهمیت آرای بالای مردم و مشارکت حداکثری در توسعه و پیشرفت کشور گفت: تداوم ایرانِ قوی با مشارکت مردم در انتخابات رقم می خورد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی شامگاه جمعه در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات گیلان اظهار کرد: استقبال و مشارکت مردم در انتخابات گیلان روند افزایش به خود گرفته است.

استاندار گیلان با تقدیر از متولیان و دست اندرکاران ستاد انتخابات استان بیان کرد: روند انتخابات در گیلان از ابتدای صبح تاکنون به بهترین نحو ادامه داشته و تا پاdان برگزاری انتخابات ادامه خواهد داشت.

عباسی با اشاره به تمدید رأی گیری تا ساعت ۲۲ شب اضافه کرد: مردم گیلان رأی دهی را به لحظات پایانی موکول نکنند.

وی با بیان اینکه حتی یک رأی هم در سرنوشت کشور تأثیرگذار است، افزود: تمهیدات لازم در بیمارستان‌ها، صنایع، روستاها و مناطق فرادست و دور دست برای انتخابات فراهم است.

استاندار گیلان با تاکید بر لزوم بسترسازی انتخابات در مناطق روستایی اضافه کرد: بخشداران و دهیاران بستر اخذ رأی را در مناطق روستایی تا آخرین لحظه رأی گیری فراهم کنند.

عباسی با اشاره به تلاش دشمن در تحریم انتخابات و کمرنگ کردن حضور مردم در پای صندوق‌های رأی بیان کرد: مشارکت حداکثری مردم اقتدارآفرین است و موجب یاس و ناامیدی دشمن می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت آرای بالای مردم و مشارکت حداکثری در توسعه و پیشرفت کشور افزود: تداوم ایرانِ قوی با مشارکت مردم در انتخابات رقم می‌خورد.

کد خبر 6151365

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha