پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ دی ۱۳۸۶، ۱۰:۲۰

سیار سرابی با دو نمایش به جشنواره فجر می‌آید

علی سیار سرابی به عنوان برگزیده جشنواره تئاتر ماه با دو نمایش در بیست و ششمین جشنواره تئاتر فجر شرکت می‌کند.

سرابی درباره فعالیت‌های جدید تئاتری خود به خبرنگار مهر گفت: "به عنوان یکی از بازیگران نمایش "غولتشن‌ها" به کارگردانی حمید پورآذری در بخش چشم‌انداز جشنواره تئاتر فجر حضور دارم. این نمایش بر اساس نمایشنامه کارلو گولدونی تنظیم شده و من در آن نقش پدری را بازی می‌کنم که دخترش قصد ازدواج با یک جوان را دارد."

وی ادامه داد: "در نمایش "ماچیسمو" به کارگردانی محمد یعقوبی نقش یک کشیش کاتولیک را دارم که با قوانین کلیسا چندان سازگاری ندارد. از جمله اینکه وی به خاطر ازدواج از کلیسا رانده می‌شود. او در جریان یک آدم ربایی قرار می‌گیرد که ... این نمایش در بخش بین‌الملل جشنواره تئاتر فجر امسال حضور دارد و از 20 فروردین 87 در سالن سایه به صحنه می رود."

علی سیار سرابی امسال با نمایش "هویت" نخستین تجربه کارگردانی خود را در چهارمین جشنواره سراسری تئاتر ماه انجام داد. وی در این جشنواره جایزه دوم کارگردانی و جایزه نخست بازیگری را به دست آورد.

کد خبر 615140

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha