پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ دی ۱۳۸۶، ۱۱:۰۳

/ هفته بیست و یکم لیگ برتر/

تیموریان پیروزی بولتون را از سکوهای "ریباک" تماشا کرد

تیموریان پیروزی بولتون را از سکوهای "ریباک" تماشا کرد

آندرانیک تیموریان هافبک ایرانی تیم فوتبال بولتون بازهم در فهرست بازیکنان این تیم جایی نداشت و پیروزی یارانش برابر دربی کانتی را از روی سکوهای ورزشگاه ریباک به تماشا نشست.

به گزارش خبرگزاری مهر، در ادامه دیدارهای هفته بیست و یکم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های انگلیس شب گذشته تیم فوتبال بولتون در ورزشگاه خانگی خود "ریباک" میزبان دربی کانتی بود و توانست با گلزنی استلیوس جیاناکوپولوس در آخرین ثانیه های بازی مقابل میهمان خود به برتری دست یابد.

بولتون در حالی مقابل بیش از 17 هزار تماشاگر خودی برابر دربی کانتی به برتری دست یافت که گری مگسون بازهم نام آندارنیک تیموریان را در فهرست 16 نفره تیمش جای نداده بود.

با این پیروزی جمع امتیازات بولتون به عدد 20 رسید تا با تفاضل گل بهتر نسبت به دیگر تیم 20 امتیازی لیگ برتر(میدلزبور) در رده چهاردهم جدول رده بندی بایستد. دربی کانتی نیز با 7 امتیاز قعرنشین جدول رده بندی لیگ برتر است.

کد خبر 615336

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha