پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۵ دی ۱۳۸۶، ۱۵:۲۰

شاهین فرهت :

رقابتی شدن جشنواره اتفاق خوبی بود

رقابتی شدن جشنواره اتفاق خوبی بود

رقابتی برگزار شدن بیست و سومین جشنواره موسیقی اتفاق خوبی در جهت ایجاد انگیزه در نیروهای جوان و مستعد هنر موسیقی در حوزه های مختلف بود.

شاهین فرهت داور بخش موسیقی کلاسیک جشنواره با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر گفت : حضور گروه های موسیقی شهرستانی در بخش رقابتی باعث شد تا استعدادهای خوب در هر حوزه شناسایی شود ؛ کیفیت گروههای منتخب در بخش موسیقی کلاسیک بیست و سومین جشنواره موسیقی فجر آنقدر خوب بود که به جرات اعتراف می کنم اگر همین گروه ها بخواهند در بهترین سالن های برلین و لندن کنسرت دهند آمادگی لازم برای اجرا را دارند.

این موسیقیدان در ادامه به کیفیت گروه ها در بخش بین الملل اشاره کرد و گفت : در انتخاب گروههای موسیقی در بخش بین الملل دقت کافی به خرج داده نشده بود و کیفیت اجرای گروه های موسیقی در بخش بین الملل بسیار نازل بود و این مسئله در اجرای گروه موسیقی راجستان هند به خوبی مشاهده می شد به همین دلیل لازم است که دست اندکاران اجرایی در انتخاب گروه های موسیقی دربخش بین الملل دقت لازم داشته باشند تا شاهد اجراهایی در خور و شایسته دراین بخش باشیم.   

فرهت در پایان افزود : نارسایی هایی در برنامه ریزی و معرفی گروههای موسیقی در بخش اجرایی دیده می شد به این معنی که بروشور و یا کاتالوگی که معرف گروههای موسیقی و آثاری که می خواهند اجرا کنند وجود نداشت.  

کد خبر 616269

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha